aysenurkurtcuk Kızlar mide yanmasıyla nasıl baş ediyorsunuz ve geçmesi için neler yapıyorsunuz (ılık süt hariç) ****
kader_ozol aysenurkurtcuk canım rennie duo şurup kullan bire bir mide yanmasına bana bile cok faydası oluyor 🙏🏻
Razz7020 aysenurkurtcuk nerde mide yanması postu ben oradayım. İnanılmaz bir ağrı yok böyle bir şey dayanılacak gibi değil. Gaviscona başladım ama etkisi var mı yok mu anlamadım henüz.
Minikkusum_ aysenurkurtcuk maden suyu soğuk salatalık elma bunlar bana iyi gelirdi midem yandığında mutlaka birini yer içerdim
zumrasmom bugün randevum vardı doktora sordum rennie ve gaviscon kullanabilirsin bebeğe herhangi bir zararı olmaz bunların dedi
Ikizannesiiiii Çok çektim hamileyken uykudan sıçrayarak uyanırdım yanımda mutlaka rennie şurup olurdu tamamen olmasa da işe yarardı
Razz7020 aysenurkurtcuk evet pazartesi doktoruma sorup rennie alacağım dayanamıyorum denemediğim şey kalmadı artık
Eyces aysenurkurtcuk canım asitli şeyler sakın yeme salatalıgın kabuğunu soy ye benim de öyleydi salatalık geçirdi
Astadavistabeybi Merveakbb yapamadım hala gelmiyor 😬😬haftasonu doğar dedi doktorumuz doğmazsa en geç salı günü suni sancı deneyecek olmazsa sezeryan 😻
nur71 aysenurkurtcuk 2 hafta boyunca migdem aşırı yanma oluyordu hep de akşamları şerbetli su içtim o dindiriyordu süt işe yaramıyo