Sb123 Yeni13 benimkide 33. Hafta 2300 gr doktor 300 gr fazlalığı var dedi biraz yapılı olduğunu söyledi
Benimo Yeni13 benimki de 32+3 de 2350 ydi kilosu. Benim de gelişimi önde gidiyor 37+5 de gittim 3550 göründü. Ben sezeryan doğum olacağım inşallah 4 gün sonra
civcivimm_ Yeni13 genetik olabilir canim eşin ve sana bagli zaten benimde bebegim haftasına göre bana az geldi ama esim ve ben zayıfız
Sb123 Yeni13 hamur işi pilav makarna tatlı aburcubur yemememiz gerekiyor sebze ağırlıklı beslen dedi bana doktorum sebze ve protein
Sb123 civcivimm_ evet dün kaynanama sordum esim 5 kilo doğmus nerdeyse 😳 birde doktor şekerime baktırmamı söyledi ondan da olabilirmiş
Yeni13 civcivimm_ olabilir ben normal doğum istiyorum böyle giderse normla doğum yapamiycam diye korkuyorum
Yeni13 Sb123 ben en başından beri çok dikkat ettim ama son aylarda canım aşırı tatlı hamur işi çekiyordu bende ne yalan söyleyim canım ne istediyse yedim biraz abarttım herhalde
Benimo Yeni13 hemoroid oluştu hamilelikte bende. Çok acı çektim yeni geçti acısı. bebek de iri olunca doktor sezeryan tavsiye etti bana da mantıklı geldi
Gulay_41 Yeni13 Yeni13 bir hafta önden gidiyor biraz kilolu bir bebek olucak dedi 4 kiloyu gecirmemeye çalış dedi ama benim sezeryan olucak kiloluda olsa sıkıntı olmaz yine