Ftmm Minikbiranneee hmm Hatem de Nazan Hanım var ben oglumun cinsiyetini onda ogrenmıatım oda baya ılgılı
zumra123 2620 Normal doğum ücreti ve sezeryan 2500-2600 epidural ek 300 lira öyle konuştuk en son canım
hazal544 Yagmur515253 muhtemelen yapıyorlardir, çünkü kadın doğum olarak Antep deki en iyi hastanelerden
Minenurcan99 Mumyy kızlar ben Ncr emel hanım a gidiyorum 115 Di yılbaşıyla. 140 TL oldu ilk haftalar dışında. Ayda 1defa istiyor gereksiz tahlil VS. İstemiyor. Sigorta olmayınca da zaten annelik halinden sigortalı gibi herşeyden yararlanılır bunu belirtince.
Minenurcan99 Kbghkk yakın zaman bir tanıdıgım oldu 2000 ile 2500 arası dedi o doktoruna göre degişiyor dogum fiyatı
Minikbiranneee Yagmur515253 beni yönlendirdiler bi özele ama 500 tl istediler yaptırmadım zaten bi sıkıntı varsa özellikle yaptırıyorlar bizde yoktu çok şükür
Minnakkannesi Mumyy medikalpark A gidiyordum 185 dı Aralık ayında şimdi 200 ü geçti artık Kahramanmaraş’ta gidiyorum kontrollere
Minnakkannesi Senaaa1 bende Medicalparka gidiyordum ama muayene ücreti 185 ti sizin indirimiz falan mı vardı