Hicran27 Ftmm bilmiyor musun sen de antepi nerden gelin geldin ben de pek bilmiyorum yavaş yavaş öğreniyorum o gün Şehitkamil hastanesne gittin çok uzak bize
Ftmm Hicran27 ben Adıyaman dan gelin geldim 2 haftadır Adıyaman dayım benim butun ailem buralı esımın de butun ailesi antteplı
oguzkaganinannesi aymira_27 ben de Aysun hanıma gidiyorum. En son 29 aralıkta gittim fiyatlarda bi artış yoktu. İki hafta sonra tekrar gidicem bakalım ne kadar artmış. Doğum da normal için 2200 sezeryan için 2500 TL demişlerdi eğer artmadıysa.
Annee3 oguzkaganinannesi akademi hastanesi ne gidiyorsunuz galiba Aysun hanım nasıl ilgisi fln birde oranın yeni doğan bölümü iyi mi bilginiz var mı
Hicran27 Ftmm desenr Ftmm desene ikimizde Antep gelini olmuşuz Antep Diyarbakır kadar güzel değil sence
oguzkaganinannesi Annee3 yeni doğan bölümüyle ilgili bi bilgim yok ama ben başından beri Aysun hanıma gidiyorum çok memnunum bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar onun için Kilis’ten gidip geliyorum hatta
Ftmm Hicran27 canım ben gittim bugun hamit beye muayane 100 nts 10 tahliller 10 TL tuttu hafta da renkli dopller cekılecek
Annee3 oguzkaganinannesi anladım tşk ederim bende özlem hanıma gidiyorum da çok pahalı olduğu için değiştircem doğuma da az kaldı yeni doğan ünitesi de çok önemli o yüzden sordum