Esra_1992 36+ 5 bizde ilki sezryan olduğu için Buda öyle olcak haftaya son kontrol var ondan sonraki hafta olcak işallah bakalım şu an 3,100 gram dedi
2463nry Esra_1992 yanı 38 de doğum olacak demi benimde öyle olacak erken degl demi doktor diyince tamam dedm ama şimdide bi endişe ediyorum acaba erken mi
mucizemucize17 Seherr evett o kadar heyecanliyim kiiii bebeğim iri olduğu için sezeryan oluyorum 38+6 da nehirkuşum geliyo insallahh😇😇🥰🥰
2463nry Brgl-111 ayyy ayniyiz benmde 15 ocak gün verildi saat gün sayıyorum artık sabrszlaniyo sanrm benm kızda bugün 37 olduk 37+6 da doğmuş olacak çok baskı yapiyo aşağıya sanko çıktı çıkacak gibi gününu beklese iyidir . Rabbim saglkla kucağımiza almayı nasip etsin çok stres ve heyecanliyim
Esra_1992 Seherr evet öyle oluyormuş ben geceleri hiç yatamıyorum sağ dönsem sağ taraf sola dönsem sol taraf ağrıyor bebel çıkıp gidecek gibi hep baskı var tuvalet dersen hiç sorma sabaha kadar nöbet bekliyorum resmen
Seherr Feride34 doktorum doğumu başlattığını söyledi sancı yapıyormuş . Sordum bir kaç kişiye içenlerin hepsinde sancı yapmış
Bir_Prenses_Annesi Seherr 2725 qr 2 hafta qerilik war dedi önümüzdeki hafta bakılacak ilerleme olmazsa doquma alıncam ama oda suniyle olacak biseymis ki onuda yaptırırsan doqumdan korkabilirsin dediler bakalım nolcak hakkımızda hayırlısı olsun 🤲🏻
Ayseninannesi Seherr ilk gebeliginizde hiç bir belirti olmadan mi suni sanci verildi acaba bugün 39 bizimde beklemedeyiz ☺️
Gmz_ Seherr 36 haftada 3365 gramdi şu an 38+2 deyiz bakalım yarın kontrolde ne diyecek kilosuna eger cok aldıysa sezaryen istiyorum ama doktorum yanasmiyor
Oglakdorukcum Seherr benimde son 4 gün eğer gelmezse suni sancıyla alınacak büyük ihtimal sizin ilk dogum sunı sancıyla oldu dediniz suni sancı cok agır mıydı ve aldıktan kaç saat içinde doğum Gerçekleşti cok merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim
Seherr Oglakdorukcum sonuçta sancı ama dayanılmayacak gibi değil ara ara başlayıp sonra bırakıyo. Suni sancıda bence önemli olan rahim ağzının yumuşamış olması . Ben doğum yapacağım gün 2 farklı doktora muayane oldum. İkiside 3 cm açıklığım olduğunu rahim ağzımın yumuşadığını söylediler. Sabah 10 da suni sancı verildi saat 13.00 de kızım kucağımdaydı
Ayseninannesi mucizemucize17 bizimkide o civarda hala normal için diretiyorum bakalım geç gelirse dahada büyüyecek hayırlısı l
1prenses1prensim Seherr bizde 36+4 olduk canm bugun normal kontrole gidicem 18ocak ta yatisim olcak som gunler hic gecmiyor gercekten bi yandan heyecan bi yandan korkular