• Doğum Hikayeleri
  • Bütün şartlara rağmen pozitif doğum hikayem ( birazcık uzun bol tavsiyeli(

Smeye amin İnşllah teşekkür ederim 🙏🏻Bu arada Bende Van’da oturuyorum hatta bugün bölge hastanesine gittim muayene oldum en iyi doktor kim diye araştırdık biraz sizin gittiğiniz doktoru da önerdiler sizin doğumunuza da geldi mi doktor ?

GamzeMedik
    Sezeryan ile normal dogumun ucretlerine devlet zorunluluk getiripbir yaparsa inanin bana sezeryan olan cok nadir olucak doktorlarada guven kalmadii Allah islah etsin yazik gercekten tabiki arad 1000 ve kusurat var cazip geliyo demekki

Smeye Allah analı babalı büyütsün insallah 🖐🏻 Meryem ana n’aptınız onu da anlatır mısınız

ebruli_ Devlet hast. Doğuma maalesef doktor gelmiyor aksi bı durum olmadığı sürece

Sydaklync çok teşekkür ederim darısı başınıza 😘 şöyle özetliym aslında hastaneye götürecektir ama söylediğim gibi ailem covit oldu tam doğum haftası hiç kimse yanımda olamadı yatisim yapıldığını haber verdiğim de hemen annem suya koydu hehangi temiz bir yoğurt kabına koymuş dualarını okumuş (internetten bakmışlar ne okunması gerektiğine annemde bildiği bütün duaları okumus😅) benim için niyet etmiş ,gerçekten çok hızlı ilerledi acilmam ve dogurdugum da o da tam acikliktaymis

Nurgul61 gerçekten özeli çok çok iyi araştırıp gitmek lazımmış benim kuzenim ebe sürekli devlete gel diye söyledi ama ne bileyim işte özel olunca daha iyi gibi zannediyo insan ama devletteki imkanları şartları görünce iyi ki de o kadar para vermedim dedim ve bence Allah yüzüme bakti bı şekilde oradan çıktım .en azından Van’da ki şartlar için konuşuyorum

Smeye normal doğuma ebe sezeryan doğuma mı geliyorlar doktorlar

ummuhan-27 ben de bilmezdim de iki arkadaşimda böyle karambole gittiler o yüzden ben temkinli davraniyorum

ummuhan-27 inşallah hakkınızda en sağlıklısı ve hayırlısı olur sağlıkla kucağınıza alirsiniz

Smeye Yürüyüş yapmaya çalıyorum ama bu haftadan sonra pilates topuna geçeceğim inşallah

Smeye geçmiş olsun 🙏🏻 Peki dikişleri de ebe mi atıyor