• Doğum Hikayeleri
  • Bütün şartlara rağmen pozitif doğum hikayem ( birazcık uzun bol tavsiyeli(

Masallah Rabbım analı babalı büyütsün inşallah saglıklı guzel gunler olsun bebeğinizin ve sizin🥰🙏

nurkal Ayetel Kürsi Fatiha nas Felak annem bildiği bütün süreleri okumuş internetten bakmışlar . Dogumuma gelmediler covit oldukları için evde yapmislardi

mavipinokyo katılıyorum bende de öyle oldu. Suni sancı verdiler nst de sancı gelince bebeğin kalp atışları düşüyor doğumu kaldıramaz dedi. Sezeryana alındım. 22 Aralık’ta doğum yaptım hala ağrılarım var. Şimdi devlet hastanesine geldim bu 3. gelişim, enfeksiyon kapmış ameliyat yerim akıntılar oluyor. Sezeryan sonrası çok sıkıntılı oldu benim için, şimdiki aklım olsa kesinlikte devlete de bi görünürdüm.

Ronam çok geçmiş olsun işte insanın başına gelmeden bilemez belki de kuzenim olmasa devlette arayıp sormasam bende inanacaktim

Smeye canım platrs topuna hurmaya kaçıncı hafta başladın maşallah sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi 💕

Smeye Ya sanırım çoğu doktor normal doğum yaptırmak yerine sezeryan kolayına geliyor ve gebelik süresince birşey yokken biranda anneye piskolijik olarak bebeği hakkında kötü şeyler söyleyip sezeryana yönlendiriyorlar. Normal doğum ve sezeryan arasında fiyat farkı ne dir 3 , 5 kuruş fazla alicaklar diye böyle birşey yapilirmi . Çok gördüm hamileliği çok güzel gidip son anda sezeryana alınan . Siz sansliymissiniz ebe tanıdığınız varmış.

Smeye ne güzel hayırlı olsun iyi ki devlete gitmişsin bazen doktorlar uğraşmak istemediği için öyle yapıyor gerçekten böyle olan çok var rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah geçmiş olsun

Smeye Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🙏🏻 Bende 33 haftalığım ilk gebeliğim normal doğum istiyorum ama endişe duyuyorum yapabilir miyim diye çünkü artık ne doktorlar ne ebeler uğraşmak istemiyor gebelerle ya sezeryana alıyorlar normalsede dikiş atıyorlar sırf bu yüzden biraz korkum var dikişten dolayı yoksa normal doğum istiyorum Allah’ın izniyle.. Meryem ana otu işe yaradı mı ? Ve sancıların başladığı gibi mi içtin ?

Smeye devlet hastanesinde bebeğe giden kan akışının tehlike oluşturabileceği söylenmedi mi🤔

ebruli_ bu bı süreç ve maalesef herkes te aynı değil şöyle olur böyle olur diye cok düşünüyor insan ama herşey olacağına varıyor gercekten sağlıkla kolaylıkla kurtulun inşallah ,Meryem Ana oyuna gelince hiç içmedim çünkü annemdeydi ot ve o doğuma gelemedi o yüzden evde suya koyup üstüne okudu