Bütün şartlara rağmen pozitif doğum hikayem ( birazcık uzun bol tavsiyeli(
Masallah Rabbım analı babalı büyütsün inşallah saglıklı guzel gunler olsun bebeğinizin ve sizin🥰🙏
mavipinokyo katılıyorum bende de öyle oldu. Suni sancı verdiler nst de sancı gelince bebeğin kalp atışları düşüyor doğumu kaldıramaz dedi. Sezeryana alındım. 22 Aralık’ta doğum yaptım hala ağrılarım var. Şimdi devlet hastanesine geldim bu 3. gelişim, enfeksiyon kapmış ameliyat yerim akıntılar oluyor. Sezeryan sonrası çok sıkıntılı oldu benim için, şimdiki aklım olsa kesinlikte devlete de bi görünürdüm.
Smeye çok geçmiş olsun . Özelde gittiğiniz dr kimdi acaba ,? Merak ettim
Smeye canım platrs topuna hurmaya kaçıncı hafta başladın maşallah sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi 💕
GoldenRose21 bende çok merak ettim @Smeye
Smeye Ya sanırım çoğu doktor normal doğum yaptırmak yerine sezeryan kolayına geliyor ve gebelik süresince birşey yokken biranda anneye piskolijik olarak bebeği hakkında kötü şeyler söyleyip sezeryana yönlendiriyorlar. Normal doğum ve sezeryan arasında fiyat farkı ne dir 3 , 5 kuruş fazla alicaklar diye böyle birşey yapilirmi . Çok gördüm hamileliği çok güzel gidip son anda sezeryana alınan . Siz sansliymissiniz ebe tanıdığınız varmış.
yenianne140920 hep kullandım ama 36 dan sonra hiç inmedim sürekli hareketleri yaptım youtobe da var çayımı bile içerken bile orda oturduğum oldu yani
Smeye Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🙏🏻 Bende 33 haftalığım ilk gebeliğim normal doğum istiyorum ama endişe duyuyorum yapabilir miyim diye çünkü artık ne doktorlar ne ebeler uğraşmak istemiyor gebelerle ya sezeryana alıyorlar normalsede dikiş atıyorlar sırf bu yüzden biraz korkum var dikişten dolayı yoksa normal doğum istiyorum Allah’ın izniyle.. Meryem ana otu işe yaradı mı ? Ve sancıların başladığı gibi mi içtin ?
Smeye devlet hastanesinde bebeğe giden kan akışının tehlike oluşturabileceği söylenmedi mi🤔