Dd1619 sadece kolunu kaldırması tammaen normal oldugunu göstermez omuz ekleminde tek bir hareket yok. Hangi siniirin etkilendigine baglı olarak klinik tablo degişir ve brachial plexus hasarının alt dalları oluşur. Hekimler eklem hareket acıklıgımı her yöne muayene etmiştir diye düşünüyorum ayrıca 13 aylık oldugu için istemli yapabildigi hareketleride muayene sırasında komtrol etmiştir. Gittiginiz doktorun ilgi ve hassasiyeti yüksek ise sorun tespit edilmemiştir öyle umuyorum. Siz anne olarak bebeginzle oyun oymarken veya herhangi bir sey yaparken etkilenen elle yapmasını saglayın örnegin saglam eline yemesi içinmeyve verin o el dolu kalsın, etkilelen kolla oyun hamuru yogursun, legolar takıp cıkarsın veya saglam elini tutun elele tutusuyorsunuz hiissini verekek saglam eli pasifize edip, etkilelen eli aktif olarak sürekli kullandırın. Bütğn bunlara ek yasadıgımız sehirde fizik tedavi alanında iyi bir hsstane veya tıp merkezi veya bir rehabilitasyon merkezi var ise mutlaka birden fazla fizyoterapistin muayene etmesini saglarsanız en azından içiniz daha fazla rahatlar cnkü sinir hasarlarında erken müdahale okadar kıymetli ki. Örnegin benim sdıma calıstıgım rehabilitasyona bir veli kalıdan girip durumu belirtse seans arasında mutlaka degerlendirim. Eminim herkes böyle davrancaktır. Bu arada cok gecmiş olsun insallah sekel kalmadan atlatmışşsımızdır canı gönülden inanıyoruö