Eylul58 Hamidekskr Sağlık ocağından seni aramaları lazımdı gebe olduğunu bildirdiysen tabi Haftada ve 24. Haftada cagirdilar beni
Adaarda16 Bana da 20 ve 24. Haftalarda 2 doz olunacak diye sağlık ocağı aradı. 20 de 1. Dozu vurundum. Geçen sene elimi kestiğim için tetenoz olduğumu söyledim o zaman 2 ye gerek yok dediler
Senadgm Ben 23 yaşındayım ve şuan 37+5 im 20.haftamda tek doz vuruldum. Sağlık ocağında ki ebeye iki sefer sordum ayrıca Dr umada sordum yaşla alakalı dedi ilk doz okulda vurulan sayılır bu ikinci doz dediler. Doğumdan 6 ay sonra vuracaklar tekrardan.
Senadgm Minesimsek12 valla bende çevremden 2 duydum gittim sordum gerek yok denildi ikilemde kaldım kendi Dr uma danıştım oda dediğim gibi söyledi
Minesimsek12 Hamidekskr sağlık ocağına git dokturuma ben gebeyim de kayıt açtır onlar sana kağıt veriyo
[silindi] Minesimsek12 ben iki kere oldum, hemşire istersen doğumdan sonra 3. Olabilirsin ya da ikinci gebelikte tekrar olursun normalde 5 doza kadar tamamlanıyor dedi. 2 doz aşı 10 sene koruyormuş.
Nurcihn Ben 2018 de oldum kızıma hamileyken şuan 26+1 haftalık hamileyim 20 haftalıkken tek doz vuruldum birdaha gerek yok dedi çünkü 2018 de olduğum için tek doz yeterli dedi ebe ve doktorda aynısını soyledi