Astadavistabeybi Aysun1983 hepimiz için totem yaptım yarın doğurdum postları artacak 😍😹inşallah canım
Astadavistabeybi cansuece bebek hareketli hatta sıcak duş aldım gündüz orda toplandı duş sonrası squat yaptım hurma yedim alt tarafıma hıçkırık tutar gibi vurmaya başladı alttan hep bugün şuan bile orda vuruyor
Baharata Astadavistabeybi senin postunu görene kadar önemsememiştim ama okuyunca bi heyecanlandım inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza 🥰 bizimki erkek sizinki
Denznannesi Destina16 bende 39+2 yim sabrszlkla beklyorm ama hiç gelmeye niyeti yok gbi 😃 kasklarmda cok ağrı oluyor onun dşnda belirti yok
2minisannesii Astadavistabeybi Amin inşallah Rabbım hepimizi bir avazda kurtarsın. O mis kokuyu tattırsın bize 🤭
Astadavistabeybi Baharata doktor haftasonu doğar bu bebek dedi yani yarın 😬🥰eve geldik temizlik yapıyoruz 😂😂
Baharata Astadavistabeybi ayyy senin adına heyecanlandım benimde bugün randevum vardı ama doktor iptal etmiş Pazartesi gitcez bakalım bize ne diycek
Elifaysu Astadavistabeybi kız geliyormu bebisin 🙈ayyyy bir sen bir ben bir arkdas daha var doguramiyoruk totemi yaptık seninki tutu darısı bize😂😂😂
Astadavistabeybi Elifaysu bugün nst de sancı çıktı doktor haftasonu doğar bu bebek diyor 😬inşallah sağsalim hepimiz doğururuz ya