• Gebelik
  • 33 haftalık bebeklerin kilosunu öğrenebilir miyim?

Melike2 aynn bende oyle kaynanmlarda yiyorum diye bana kiziyolar ama napim can bogazdan gelir dedim

Melike2 33 haftalıkken 2000 kg dı 36 haftalıkken 2250 kg 37 2300 Dü benim 33 den sonra kilo alımı çok yavaşlamış normalinden zayıf dedi genetik oluyormuş ama ben çok üzüldüm kilo almadığı için doktor herşeyi. Güzel suyu falan iyi deyince için rahatladı

AsiyeA benimde aynı sizin gibi 33 den sonra sadece 300 gram almış 37 ye kadar şimdi. 38 olduk inşallah almıştır

Sevgi1907 ye valla bem 4,5 ay kustum hiç bişey yiyemiyodum hiç kilo almamıştım hatta 3 kilo vermiştim çok zor geçiyodu.. 4,5 aydan sonra bulantılarım hafifledi insanın canının isteyerek yemesi çok güzel bişey 😅 şimdide kusuyorum tamamen geçmedi maalesef ama hiç değilse canımın çektiğini yiyorum çok şükür o yüzden kim ne derse desin umurumda değil kilo benim doğumdan sonra veririm inşallah. 64,5 şa hamile kaldım şuan 74 kiloyum 🤣 devamlı kusmama rağmen 4, 5 aydan sonra bi anda hızla kilo almaya başladım doktor nabıyosun sen dedi ama yapıcak bişey yok yani 🤣🤣 bide bulantım olmasa ne hale gelmicektim acaba 🤭🤭🤭

G19- banada gayet hareketli suyu ölçüleri gayet iyi dedi ama insan ister istemez dert ediyo canım, olsun sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra gelişirler benim anlam 34 haftalık erken doğum yaptı prematüre doğdu bebeğimiz minicikti kucağımıza alamıyoduk okadar zayıf ve küçüktü ki.. şimdi maşallah okadar güzel toparladı tombiş oldu 😁😁 önemli olan kusursuz sağlıklı doğmaları Allahın izniyle 🤲🏻

• G19- bunu yanıtladı.
        • G19- bunu beğendi.

Melike2 benim bulantim cok olmadi yiyodum ama bu kadar degil 32+5 haftalik oldum en basindan beri 10 kilo almisim doktorum normal dedi ama bilmiyorum kim ne derse desin yiyorum

Melike2 bastan beri bir hafta gerideydi. 2 haftadan sonrası çnemli ve git gide karın çevresi küçülmesi beslenemediğini gösterir dedi. Amniyon sıvısı, bebeğin hareketleri, mimikleri el açma kapama harkeetlerinin olmasının hepsi artı puan dedi. Kiloya çok takılmıyor doktorum karın çevresi ve baş çevresi ölçümüne bakıyor.

Krm21 aynen canım doktorumda öyle dedi gayet hareketli ölçümleride maşallah iyi kilosunun az olması sadece minyon olacağına işaret iri bi bebeğim olcak diye bekleme bi sıkıntımız yok dedi hamd olsun🤲🏻 önemli olanda o zaten bi sorun olmasın iyi olsunda Allahın izniyle kilo sonrada alır

Melike2
              Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım çoçuklarımız inşallah 🌺

Yesim1995 çocuk doğunca şok olduk bana dediki biz doktorlar iri bebek sevmeyiz bu bebek çok iri kilolu 🤣

Melike2 öyle ya inşallah bizim bebeklerimizde sağ salim doğup büyürler 😊

Melike2 doktora gittim 2140 olmuş kilosu 33 hafta ile uyumlu 32+4’üm, insallah bebeğiniz de çabucak alır kilo 🤲🏻

threestar ooyyy maşallahh kuzuma 😍😍 inşallah darısı başıma benim randevum ayın 25inde dikkat ediyorum elimden geldiğince ama akşamları çok kusuyorum ben midem yandıkça bulantı geliyo inşallah biraz toparlanır çok üzülüyorum 😔

Melike2 moralinizi yüksek tutun bence düzelir 🤲🏻🥰 yediklerinizden hangisi dokunuyor acaba belki bazı besinler midenizi rahatsız ediyordur onlara ara verin isterseniz biraz da püre tarzı beslenin o zaman miktarı artırıp yiyebilirsiniz muz süt ceviz blenderdan çekin mesela cicibebe ve ya bal da ekleyebilirsiniz