eminegmssy-18 Hayat1234 oğlum 2 buçuk yaşında ilk doğduğunda 3. Ayına kadar prima kullandım. Çok pişik yapıyordu sleepye geçtim çok memnunum. Şimdi yine hamileyim Allah nasip eder de doğarsa sleepy kullanacağız
Nurbalam Hayat1234 ben sleppynün pedini beğenmiyorum çevremde duyduğuma göre çişi de güzel yutmuyor . Kuzenim molfix ve eybaybı mi ne onu kullanmış pişik yapmış 40 şu çoçuğa . Ondan prima yeşil paket kullanacam ilk3-6 ay inş . Sonrasında bütçemi çok şarsarsa hangi bez iyi gelirse deneye deneye bulmayı düşünüyorum
Fyzaa96 Hayat1234 canım ben slepy almıştım hep pişik yaptı mecbur prima aldık çok şükür geçti pişirler
Melike2 Hayat1234 prima premium care aldım canım imkanın varsa yeni doğan için ilk en iyisini kullan hassas oluyorlar malum.. Daha sonra değiştirirsin tabi yine sen bilirsin başka markalar kullanıp memnun olanlarda var
Borusesi Hayat1234 primayla başlayıp komiliyle bitirmiştim bunda da Allah nasip ederse öyle yapacagım
ZehrasMom Ben prima pampers pure ile başlicam ama bebişin poposu kabul ederse sleepy nin yeni bio natural bezi çıktı onla devam edicem hem uygun fiyatlı hem içeriği çok iyi bi bakın derim almamış olsam bezi sleepynin yeni bezi ile başlardım