Yasminyenice Kızlar Kpss hazırlanan ve hamile olarak sınava giren var mı tecrübelerinizi dinlemek isterim
Beyazmelekkk Yasminyenice hamileyim 2 senedir kpss alana giriyorum . Bu sene puanım yine idare eder iyi geldi kurum sınavına hak kazandım kurum sınavına çalışmam gerekiyor ama evde adapte olamıyorum canım sıkılıyor artık
Seher- Yasminyenice bende hamileyken sınava girmiştim aman Allahım hemde girdiğim ana kadar kusmuştum çok moralim bozulmuştu sınavda tek düşündüğüm acaba midem bulanacak mı 😂ama korktuğum gibi olmadı çok şükür iyi geçti gayet hem ders çalıştım hem özelde çalışıyordum o zaman
Barbi Yasminyenice ben daha zoruna hazırlanıyorum.diş hekimliği uzmanlık sınavına herkes zor bilmem ne bla bla konuşuyo.Kazanınca Allah’ın izniyle alnıma yapıştırıcam 😹.
Yasminyenice Beyazmelekkk ben de öyleyim hocam hiç çalışamıyorum şu an mide sorunları peşimi bırakmıyor
svdmm16 Beyazmelekkk hangi kurum 😊 benimdr uzmanlık sınavım var bir türlü konsantre olamıyorm kitabn başında foruma giriyorum 😭
Tugcece Ben 2020 kpss girmiştim ama 2 aylık filan olarak sınava girdim ama benimle çalışan hamile arkadaşım vardı son ana kadar çalıştı kız hiç zorlanmadı günde 8 saat çok rahat calisabilmisti
Yasminyenice Tugcece maşallah ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ara verdim hiç çalışamıyorum şu an arkadaşınıza özendim
Beyazmelekkk Yasminyenice aynen bende eski formunu kaybettim 2 yıldır gece gündüz çalıştığım için heralde bir yorgunluk gelmiş bana. Bebek haberi de olunca aklım hep hazırlıklara kaydı nedense. Kaç gündür bende buna çözüm arıyorum nasıl baslayabilirim diye kendi kendimi motive edip disipline sokmak istiyorum ama yok olmuyor yine TV karşısında bütün gün geçiyor yemek derken
Tugcece Yasminyenice işte herkesin hamililegi güllük gülistan değil bende ilk zmanlae bulantı halsizlik halleri yaşamadım.şuan da 6 aylığım YDS hazirligindayim yani rahat yine calisabiliyorum.
Yasminyenice Beyazmelekkk hocam bizim bi grubumuz var zoom üzerinden aynı anda çalışıyoruz bu sizi motive eder mi
Birileri Tugcece tam olarak aynı durumdayiz ve YDS lerin iptal olması can sıkıcı oldu.hedefiniz kaç umarım ilk sınavda hallederiz 😊
Seher- Yasminyenice ya sizinki yine iyi benimki tam bulantılarımın olduğu döneme denk gelmesi çok kötüydü 😅
Ozdmrkbraa Yasminyenice çok zorlamadı geceden çok su içmeyi kestim bebeğim çok hareketli olduğu için sınavdan önce uyarıcı çikolata gibi şeyler yemedim sabit oturmak zor oldu gözetmenim durumu anladığı için sınav süresinde sürekli ayaklarımı uzatıp toplamam kıpırdanmam sorun olmadı
Yasminyenice Barbi hele ben hocam ben 2. Üniversitemi okuyorum. Atanınca alnıma yazacağım öyle gezeceğim… inşallah bebeklerimizin şansına hallederiz kolayca ❤️
baby_mama Barbi yaa ben de DUS’a hazırlanıyorum 😄🙈 sınav ertelenmeseydi 2 aylıkken girecektim ama şu an belirsiz.. İnşallah doğuma falan gelmez 😄
Beyazmelekkk svdmm16 forum baya zaman alıyor insan istemsizce kendini burda buluyor sürekli hatta ders calisamadigim için silmeyi bile düşündüm ya
svdmm16 Beyazmelekkk guy um ben de :) yeterlilik var 27 martta silsek mi napsak ama burdanda herşeyi öğreniyoruz 🙄
svdmm16 Beyazmelekkk sakın ihmal etme ne kadar emek verdiğini tahmin edebiliyorum kurum sınavını bebeğin için geç ❤️ Maddi olarak ne kadar rahat olacagını düşün bebeğine neler alacagını düşün
Yasminyenice Beyazmelekkk isteyen açıyo isteyen açmıyo görüntüyü online sayaç açıp geri sayım şekilde çalışıyoruz
Tugcece Birileri benim işime yaradı esasen bu durum🤭 ben 70 almak istiyorum inşallah hem memuriyette kullanmak için hem de yüksek lisans için istiyorum ☺️ umarım emeklerimiz bosa gitmez 🙏