Busrasener43 Meraba kızlar 2 aylık hamileyim bikini bölgesinde tüy dökücü kullanabilirmiyim hiç kullanınız oldumu bı zararı varmı ağda çok can yakıyo cesaret edemiyorum
Birtane2307 Busrasener43 bende 2 aylik hamileyim agdaya gidicem kendimizi kasmasak cok acimaz ins ya bence agdaya git zaten ilerleyen aylarda agda yasak😃
Busrasener43 Birtane2307 ağdaya gidilebilecek bı şegirde oturuyorum canım o yüzden bu biraz imkansız kendi memleketimde olsaydım giderdim
arzuublm Busrasener43 el agdası yap o can yakmıyor hafif ılıt ama sıcak olmasın ben agda yapıyorum gayette güzel
72_72_72_72 Busrasener43 hayir sakin deme normalde bile aslinda cok tavsiye edilmiyor onlar ama gebe iken sakin deneme
Xthinker Busrasener43 valla öyle oldu benle de alakalı olabilir oje sürmeyi denedim yine aynı şekilde mahvoldum aşırı koku ve kimyasal hassasiyeti oluştu
72_72_72_72 Busrasener43 aman aman sakin deneme agdaya git. Doktoruna da sorarsin ne zamana kadar gidebilirim diye durumuna gore seni yonlendirir bazi arkadaslarimizin anatomisi geregi 6.aydan sonra falan gidemiyor mesela o yuzden doktoruna sor muhakkak
Kubraklnc Busrasener43 hamileyken en uygunu jilet kullanmak kimyasal yok acı yok bildiğim kadarıyla hamileyken tüy dökücüler kullanılmaması gerekiyor içindeki kimyasallardan dolayı ağdayı da önermiyorlar jilet kullanmak en iyisi
minisinannesiiii Kubraklnc jilet alerji yapmiyo mu ben bikac kez almıştım önceden sürekli kaşınıp kanıyo
Busrasener43 72_72_72_72 işte ağdayada gidemiyorum yaşadığım şehir dolayısıyla memleketimde olsaydım giderdim
72_72_72_72 Busrasener43 anladim canim suan senin icin uygun cozum ne bilemedim jiletle de gobislerden goremiyoruz ki😂