EdaSabr Merhaba 16. Haftamdayim suan ve kolayi canm istiyor gunde 4&5 bardak tukettigim oluyor sizce zararli mi
Prensannes EdaSabr bak sen bu başlığı açtın ya bende sıdayı sırmustum bi sıda ıctım bısey olur mu dıye herkes üstüne geldi keske sormadaydın buatası tuhaf bir yer
Espbulut EdaSabr içerisinde glikoz şekeri kullanılan her şeyden uzak durmalısınız buna meyveli sodalarda , kolalarda , bisküvi vs her şey dahil. Bebeğinizin sağlığı size emanet 9 ay 🙏
mervesarp2005 4_5 bardak çok canım 4 yada 5 kez seker yüklemesi yaptırmış gibi olursun bir günde. Üstelik normalde bile zararlı. Bence içmesen sanki daha iyi olur. Ama tabi kendi bileceğin iş yinede
EdaSabr Prensannes soda hamilelikte cok yararli birsey canim eger icebiliyorsan zaten gunde en az bir tane ic kolada hem seker hem kafein varya ondan sordm aslinda zararli oldugunu biliyorumda iste canm istiyor 😖
Canangnr Prensannes Canım soda değil ama doğal maden suyu tüketebilirsin ,soda kola gibi labratuar işi olduğu için gebelerin içmesini istemiyor doktorlar ☺
Aden Prensannes olur mu soda hamilelükte öok faydalı günde bir tane öneriyor doktorlar bebeğin kemik gelişimi için artı magnezyum açısından ağrıların daha hafifi geçer
Bebegimibeklerken__ Sizinki çok fazla. Ben normalde sevmem ama canım çok çekmişti. Cam şişelerde olandan yarısını içtim tıkıyo hemen zaten
Egemm EdaSabr hemde nasıl zararlı 1 bardak bile doktorlar önermiyor bence canin cok istese bile bi yudum tek iç bebeğini düşünüyosan
esrmhmt Ben iftarda içiyorum valla ne yalan söylim içim açılıyor😋 herşeyin çok fazlası zararlı bunu bilmek yeterli bence👍
MerveAyrtTa EdaSabr canm ben de çok tükettim bu zamana kadar abur cubur da yedim şuan bebeğimin kilosu çok çıktı sezaryen diyorlar doktorlar o yüzden azaltmaya bak bence canm
MucizemE Canım benimde canım istiyor ama sadece çay bardağının yarısı kadar içiyorum oda her zaman değil sen biraz abartmışsın o kadarı zararlı ha Sigara içmişsin ha kola 4,5 çok canın istediğinde az iç
YagmurAnnesi Prensannes Sen meyveli soda ictigini soylemistin hatirladim seni. Hatta senin basligina istinaden birisi daha yapmayin canimiz istiyor falan yazip kendisi de gonderinin icine yazmisti senin ictigin meyveli sodayi. O senden cok tepki aldi emin ol 😊 Sanki tv de hicbir sey gormuyorlarmis gibi... Yazikk. Sende hiç kafana takma valla.
Prensannes YagmurAnnesi valla hemde ne saçmalıklar admındr silmedi başlığımı insanlar bursa anca birbirlerini aşalamak için varlar bence iyilik güzellik kaynolmıs ne var sımdı bu arkadas sordu yazdı ne var yanı hemen dalga gecetıler benlede
Mosimosi Kola şişesinin dibi kalmıştı, gidip onu içeyim, iyi hatırlattınız 😁 Fazla içmeyin şekeriniz yükselir, çatlaklar çoğalır çünkü normalde de selülit yapan bir şey