EmineP Şimdiye kadar normal giden gebeliğimde 38. Haftada karın çevresi 3 hafta geriden geliyo diye yatış verdiler. Böyle bi durum yaşayan var mı aranızda ? Acil
Minitontik EmineP ben 28.haftamdayım bizimde iki hafta geri dediler. Takip edicekmişiz. Bilmiyorum neden olur bi çözümde sunmuyorlar
ssnnmmm EmineP daha o haftalara gelmedik ama haftanız büyük zaten bebeğiniz doğsa bile artık sorun yaşamaz diye düşünüyorum
burcin277 EmineP canim bende de var 2 3 hafta gerilik suan 39 + 2 yim bende hastanede yattim 3 gun kan akimi haraketleri filan cok guzeldi nst de sanci cikmiyordu doktorum dogumhanedeki ultarsyonda bakti ve sonra taburcu oldum simdi 40 haftami bekliyorum dogum icin
[silindi] 34 haftaligim 4 hafta gerilik var sürekli takip altındayım hareketleri azaldığı an doğuma alıcak doktorun
EmineP burcin277 Bana da öyle dediler bi sorun gözükmüyor gerilik dışında ama sancı çıkıyo bende ve hissetmiyorum ben açılma da yok. Stres oluyo insan ister istemez
Bir_Prenses_Annesi Bizde 36+4′teyiz 2725qr 2 haftalık qerilik warmıs bu haftaya kadar hiç böyle bisey olmadı önümüzdeki hafta qitcem yine qerilik olursa yatış verip doqumu başlatabiliriz denildi
Ecem1818 Bir_Prenses_Annesi 40. Haftada 2500 2800 kilolarda doğum yapam arkadaşlarım çok onlara hiç dememişler gerilik var diye gününde gelmesini beklediler neye göre ayrım yapılıyor ki benim eşim 1750 gram doğmuş
EmineP Bir_Prenses_Annesi inşaAllah bi sıkıntı olmaz bende sancı da çıkıyo ama ben hissetmiyorum. Başlatırlar mı Doğumu bilmiyorum
[silindi] busraa5465 hiç üzülme canım hayırlısı ile doğacaktır 😇sen ne kadar stres olursan o da stres olur😊
busraa5465 [silindi] üzülüyorum malesef devlet hastanesinde ilgilenmediler özele gittik doktor takip edecek 😢
[silindi] busraa5465 çok iyi beslenmen lazım burda da devlet hastanesi pandemi hastanesi oldu herkes özel de
Bir_Prenses_Annesi Ecem1818 Hic bilmiyorum ki eşimde daha ne olacak kilosu iyi daha haftasıda war kilo alır üzülme dio ama elimde deil buqünde qittik doqum baslarsa durdurmamıza qerek yok kuveze qirmez dedi ama yinede insan takıyor aklına 😏
Bir_Prenses_Annesi Ecem1818 Yemeyede dikkat ediyorum sırf o kilo alsın die ama bir anda noldu anlamadım salı qünü qittiqimizde ins düzelmis olur 🤲🏻
Bir_Prenses_Annesi EmineP Sancı bende de war ama doqumu başlatacak kadar deilmis salı qünü tekrar qitcez eqer ilerleme olmazsa doqumu başlatabiliriz dedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bisey olmaz da zamanında qelirler 🤲🏻
EmineP Bir_Prenses_Annesi Sancılar düzenli çıkmaya başladı ben hissetmiyorum ama açıklık yok çok değişik napcam bilemedim