Beri_ilhan Selinaymurat son zamanlarda daha hızlı kilo aliniyormus ya korktum o yüzden abartmaktan. Yoksa 5 buçuk aya kadar hiç kilo almamıştım
Selinaymurat Dyguuuuuu daha baya zaman varmış sizin için inşallah tez zamanda geçer sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Aycan_akay54 Selinaymurat 36+6 haftalık kızım ismini İRMA 🌸 koyacağım 65 kiloyla hamile kaldım şuan 77 kiloyum 🌸🌸 en güzel alınan kilolar bence ❤️
Selinaymurat Aycan_akay54 öyle evet ama yinede hani orantılı doktorun söylediği kadar almakta da fayda var diye düşünüyorum inşallah ismiyle yaşasın büyüsün bebeğiniz de bitmiş zaten sizin darısı bizlere kolaylık versin Allah
Selinaymurat Nurgulseker55 inşallah ne güzel aramızda üç beş gün var sizinle ismiyle yaşasın büyüsün inşallah bebeğiniz de
Berfinsimsek 12+4 malesef zayıflıyorum kusmaktan kilo kaybım var 57yle hamile kaldım 53 kiloya düştüm kıza benziyor dedi bakalım
Selinaymurat Berfinsimsek öyle bende baştan beri hala da devam ediyor belki zamanla azalır umarım sizinki kolaylık versin Allah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
mirzabebek-0121 Aylayla Selinaymurat 6+5 deyiz daha çok yeniyim ama isimlerim belli kız olursa Ecrin Erva erkek olursa Ali Aren ikili isim olucak 🤗
Selinaymurat mirzabebek-0121 maşallah ne güzel isimleri de anlamlı güzelmiş isimleriyle büyüsün inşallah bebeğiniz sağlıklı olsun da huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Birmelekannesi27 Selinaymurat Evet sonuna geldik ama o son günler bitmek Bilmiyor en zor zamanlarda Simdiki zamanlar normal Kilo aldigim Halde hareket ederken cok zorlaniyorum
Selinaymurat Birmelekannesi27 yaa inşallah Allah kolaylık versin yardımcınız olsun zordur doğru dilerim ki güzel geçsin inşallah doğuma kadar sizin için
Selinaymurat Melek8985 maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta normal almışsınız yani doğuma ne kadar kaldı üç hafta var aramızda ama
Ayseminunal Selinaymurat 15+5 cinsiyetimiz belli değil. Mide bulantılarından 6 kilo verdim şuan 57 kiloyum. Çok heyecanlı gidiyor inşallah bütün bebişler sağlıkla gelsin ❤️
Selinaymurat Ayseminunal cinsiyeti gönlünüzdekini nasip etsin Rabbim o hala bende devam ediyor bulantı kusma zor geçiyor yani inşallah zamanla azalır
Burcinsrdgn Selinaymurat 14 haftayım kg aldım 49 kilo ile hamile kaldım kız olursa yaz erkek olursa asil
Bhrszr 20+6 bu gece tam 21 hafta olcak😂😂😂❤️ Kızım olcak ❤️Irmak❤️İnşallah❤️ 2 kilo aldım İlk 2 ay çok fazla bulantım oldu ama sonra nerdeyse hiç olmadı bu aralar hiç yok bulantı halsizlik çok şükür ❤️🥰😘😍
Selinaymurat Bhrszr maşallah ne güzel ismi varmış ismiyle yaşasın inşallah inşallah da olmasın yani ben çok çekiyorum kusmaktan ondan dolayı iyi anlıyorum sizi
BTSG04 Seheraslano hamileliğimi herkes biliyor cinsiyetini bilmiyoruz sadece 😊 onuda kız kardeşim biliyor önümüzdeki cumartesi ailecek cinsiyetini öğreneceğiz 😍
Selinaymurat Selinda daha baştanız ondan sonlarda kilo alınıyor deniliyor genelde inşallah zaman tez geçsin cinsiyet de inşallah gönlünüze göre versin Allah
nazlimurat2307 Damlae16 benim de oğluşumun adı Kutay olacak 😍 kız olursa Miray erkek olursa Kutay olsun istiyoduk 17+2 haftalık şu an 😊
Damlae16 nazlimurat2307 yaa ne güzel isminin güzelliğiyle büyüsün inşallah biz de öğrensek de cinsiyetini artık ismini tam söylesek istiyoruz haftaya kontrolüm var o zaman öğreniriz büyük ihtimalle 🤗❤️😀