ElifDemirdag Selinaymurat 15+2 deyiz ikinci bebeğime hamileyim 45 kiloydum 49 olmuşum kız olsa eşim babannesinin adını koyacak babannesi büyüttüğü için erkek olursa ben koyacam bakalım doktorumuz kız gibi dedi
Selinaymurat ElifDemirdag maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah cinsiyeti Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Birmelekannesi27 Selinaymurat 35+4 haftaligiz 63 Kilo ile hamile kaldim suan 72 kiloyum isim konusuda babamiz ilayda istiyor Ben Lina o yüzden daha karar veremedik
Selinaymurat Birmelekannesi27 maşallah bitmiş ne güzel darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün olsun karar verirsiniz yaa kiloda normal yani 9 kilo almışsınız
threestar Selinaymurat 32. haftam, ilk aylar verdiklerimle birlikte 9-10 kilo aldım aslında 6 almış oluyorum ama yine de mantıken sonradan geri aldığım için 10 diyorum😀 Kızımızın adı Hanne olacak inşallah 😊
Selinaymurat threestar değişik isimmiş ismiyle yaşasın büyüsün inşallah olsun normal almışsınız fazla değil bence
Birmelekannesi27 Selinaymurat Evet sonuna geldik ama o son günler bitmek Bilmiyor en zor zamanlarda Simdiki zamanlar normal Kilo aldigim Halde hareket ederken cok zorlaniyorum
threestar Selinaymurat evet Hz. Meryem’in annesinin ismi 😊 çok ağırlaşmadım evet sadece göbeğim çıktı ☺️ Tesekkür ederim
Selinaymurat Mehtpsahn_53300 öyle galiba biraz kilo almışsınız ama olsun tabi doğumdan sonra düşünürsünüz ismini de güzel isimler ismiyle yaşasın büyüsün inşallah
Selinaymurat Merve-962019 maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah normal daha başlardasınız sonradan alınıyor deniliyor genelde tabi
Selinaymurat Leyla5- olsun üzülmeyin doğumdan sonra düşünürsünüz kiloyu şimdi az kalmış siz iyi ve mutlu olun da
Beri_ilhan Selinaymurat merhaba bizde 32+6 olduk oğlumla. Şimdilik 9 kilo aldım inşallah daha fazla abartmam😀 oğlumuzun adı da Yusuf emir olacak insallah
Selinaymurat Beri_ilhan maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta normal almışsınız yani doğuma kadar da böyle devam ederseniz sağlıklı şekilde sorun yok gibi
Beri_ilhan Selinaymurat son zamanlarda daha hızlı kilo aliniyormus ya korktum o yüzden abartmaktan. Yoksa 5 buçuk aya kadar hiç kilo almamıştım
Cagandenizinannesi Selinaymurat ç Yetkin29 yaa emin misiniz Defneler çok inatçı yaramaz olur diye okuyorum her yerde ben de istemiştim sonra koymadık İnci koyduk 💕
Selinaymurat Menesse1711 aa aynı zamandayız ne güzel maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah siz almışsınız ne güzel
Selinaymurat Kiymtaysenur Allah yardımcınız olsun zor bulantı ya çok iyi anlıyorum sizi bitmiyor benimde