Selinaymurat Aysegul1612 inşallah uyumludur yani içinizi ferah tutun siz Rabbime dua edin bende ederim
Ebru1234 Selinaymurat 31+3 haftalik hamileyim bebegimin adi Aras Halil olacak insallah. 8 kilo oldim.🤗
Selinaymurat Ebru1234 maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta orantılı almışsınız normal yani 🤗
Selinaymurat archmom maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta normal normal almışsınız inşallah bebeğinizi sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün
Selinaymurat Nurcihn inşallah bana da 10 - 15 Nisan gibi denildi bakalım yani doktor öyle söyledi normal doğum düşünüyorum
Nurcihn Selinaymurat benimde 16 nisan gözüküyor bende normal düşünüyorum aksilik olmadıkça 23 aylık bir kızım var normal doğum yaptım onda
Selinaymurat Yetkin29 maşallah azalmış zaman sizin darısı bizlere inşallah bebişiniz de ismiyle yaşasın büyüsün inşallah
Cagandenizinannesi Selinaymurat ç Yetkin29 yaa emin misiniz Defneler çok inatçı yaramaz olur diye okuyorum her yerde ben de istemiştim sonra koymadık İnci koyduk 💕
Selinaymurat Eliframazan inşallah çok almazsınız yani dikkatli beslenmeye çalışın birde günde 1 saat de yürüyüş yapabilirseniz iyi olur inşallah bebeğiniz de ismiyle yaşasın büyüsün
Selinaymurat Eylulsaadet maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta normal almışsınız yani o zamana ideal ama son zamanlarda daha dikkatli olmamız lazımmış o zamanlarda daha çok kilo alınıyor deniliyor
Eylulsaadet Selinaymurat evet agırlaşmaya basladım yavas yavas ama hergün yürüyüş yapıyorum ev içinde hareketliyim emzirirkende verliyo kilo zaten
Pembgl Selinaymurat çok teşekkürler ilk aylarda yoğun bulantı ve kusma sorunu vardı o yüzden 3 kilo kadar verdim muhtemelen o nedenle az kilo alımı oldu
Selinaymurat Dodo_20 maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah ne güzel sizin baya az kalmış darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün bebeğinizi de
Busesaglamm Selinaymurat 26. Haftama girdim 60’la hamile kaldım 73 oldum 😟😟😟 Sanırım şeker hastasıyım bebekte 35 cm ‘e 820 gramdı geçen hafta ben çook kilo aldım 😔😔
Selinaymurat Busesaglamm evet biraz fazla kilo almışsınız doktorunuz bunun için diyet felan önermesi mi yani öyle yaparlar genelde
hm35 Busesaglamm biraz fazla almışsınız ama dikkat edince kilo alımı duruyor gerçekten. moral bozmayın sağlıklı ve yeterli beslenin bence. sağlıkla kavuşun inş beneğinize 💜
Nursahcelik Selinaymurat yok epilepsi ve yuksek tansiyonla bass etmeye calisinca onLea vakit kalmiyor 🙄
yusufbebekk447 Selinaymurat evet bayağı aldım ama öyle kilo aldıracak bir şey de yemiyorum sebze meyve sağlıklı şeyler.Hamilelikten önce de hiç kilo almazdım en fazla 54 olmuşumdur .Gebelikten sonra eski Halime dönmeyi umuyorum 😊
Selinaymurat yusufbebekk447 inşallah olur yani sizde yürüyüş yapın isterseniz öyle de iyi olur hem size de hareket olur