sagsbry Serpil55 evet canım arada yokluyor kasılmalar bakalım, ağrı olmayınca çok önemsemiyorum inşallah birşey olmaz.. 🌼
Serpil55 sagsbry valla bilmiyorum erknci mi şaka mı yapıyor nedense böyle böyle 40-42 haftalara kadar gider gibi geliyor 😃
MavisOyku Livaaa benimde ikinci gebeliğim ama gerçekten alakası yok 😌 Serpil55 son 35 🎈 ilkim sezaryen olduğu için şimdilik tarihimiz 12 Şubat 💕 rabbim hepimize sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip eylesin bebişlerimizi 🌼
Serpil55 MavisOyku sezeryan olmak bir bakıma doğum yapacağın tarihin belli olmasından rahatlatıcı canım sağlıklı bir şekilde gelsin meleğin inşallah 🤲💞
Serpil55 Son 44 🤗🤗🤗 bugün Yusuf um çok hareketli bel ve kasık ağrım var bakalım uyuyunca geçecek mi🤰🙇♀️
Melekanne2606 Serpil55 Benimde bugün 43 sağ bacağıma sanki baskı yapıyor gibi bacağım kasılıyor sizde de oluyo mu acaba
Serpil55 anneebrulice kafasının kanalda olması da herkes de hemen olmayan birşey canım buda güzel bir haber en son ne zaman doktor kontrolüne gittin?
Serpil55 Melekanne2606 Bugün bizimde 43 💙👶💙 sağlıkla gelsinler inşallah benimde belimde ağrı var günün özellikle bu saatlari kahvaltı yapıyorum 1 saat sonra felan başlıyor karnimda biraz aşağıya indi gibi o yüzden kasık ağrılarim var hafif bakalım bizim yarın kontrol var bebişimiz ne durumda😊💞