Serpil55 Merhaba arkadaşlar 33+2 den selamlar 💃💃💃 nst ye 32. Haftada başladık şuanlik sancım yok rahim ağzı uzunluğumuz normal haftaya salı tekrar nst var … Bu arada geçen hafta normal her gün çok az olan akıntım kahverengi geldi nst bebeğin hareketleri normal olunca eve gönderiler yine bugün de oldu kahverengi akıntı sanırsam bizimki artık doğum belirtilerine başladı hareketleri normal olduğu için eğer devam etmezse kontrol zamanı doktora gideceğim çok yoğun değil çünkü peçete ye geliyor sonra devam etmiyor 🤷 burada bekleyip gelişmeleri yazmak istedim beraber kafa dagitalim 💃
Duygusuz Serpil55 benimde 49 kaldı 30.haftadan beri nst de sancım cıkıyor kasılmalarım oluyor erken gelcek gibi dedi dr salı günü benimde kontrolüm var İnş sorunsuz saglıkla gelir bebişler ☺️
Serpil55 Nondefined benim önceden 2 tane gelişmeyen gebelik ve şuan gebelik şekerim olduğu için nst yi hemen başlatmak istedi doktorum senin de ilk muayenede nst ister belki
Nondefined Serpil55 çok sağlıklı bir şekilde ilerler bu defa inşallah 🙏🏻 Haftaya kontrolde başlayabilir haklısınız🌸
Serpil55 Duygusuz benim sancı çıkmıyor kasılmalarım var ama değişik düzenli değil bazen gün boyu oluyor öyle kasılmış bir şekilde geziyorum bakalım inşallah şu 36-37 leri sağlıklı bir şekilde görsek o zaman bu belirtileri çok takmayacagim ama nişan mi diye korku geliyor ilk görünce 🙇♀️
sagsbry Serpil55 son 49 inşallah💃 🌼 kasılmalarım oluyor ve bugün adet sancısı gibi ağrılarım vardı alt tarafıma da sürekli kramplar girdi 🙄 son gittiğim kontrolde nst de sancım yoktu şükür 🤲🏻benim de çok yoğun akıntılarım oluyor.. iki hafta sonra kontrolüm var bakalım sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi 🌿
Serpil55 sagsbry galiba son haftalarda normal benimde haftada 1 yokluyor şuanlik korkmuyorum peceteye gelip sabahları devamı.gelmiyor çünkü vücut artık sinyal veriyor bebeğimin hareketlerini hissediyorum ve gün içinde başka ağrım akimtim olmuyor çok şükür bir kere gittim nst bebek hareketleri normal olunca bı sıkıntı görmüyorlar ama çok olur devam ederse hiç durmadan doktora gidin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız 🤲💞
sagsbry Bu arada kızlar bebekleriniz normal doğum şeklini aldı mı? Benim bebeğim hala makat gelişli🤷🏼♀️ var mı aranızda benim gibi olan? 💛
Livaaa Son 30 a girdik bizde, ilk ben mi doğurcam ne 😊😊 şaka bi yana ciddi anlamda zor geçiyor, 30 gün daha karnımda nasıl duracak aklım almıyor, çatlamak üzereyim. İkinci gebeliğim bu ama birinci ile bambaşka.
Serpil55 Livaaa belli olmaz canım ilk gelen başka bir grup arkadaşlarim var son beklenen bebek erken doğum ilk geldi bazilari son gününe kadar bekliyor bazıları erkenci oluyor 😁
MavisOyku Livaaa benimde ikinci gebeliğim ama gerçekten alakası yok 😌 Serpil55 son 35 🎈 ilkim sezaryen olduğu için şimdilik tarihimiz 12 Şubat 💕 rabbim hepimize sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip eylesin bebişlerimizi 🌼
sagsbry Serpil55 evet canım arada yokluyor kasılmalar bakalım, ağrı olmayınca çok önemsemiyorum inşallah birşey olmaz.. 🌼