Papatyam_anneyim Bebegimibeklerken1 Ben 11 haftalık hamilryim koku hassasiyeti dışında bişey yok özelleşkle soğan kokusu😖🤢
Syma-ma Bebegimibeklerken1 ben de senin gibiydim şuan 8.haftadayim bulantılar yiyeceklerden tiksinme özellikle et süt vs başladı. Keşke hep öyle surseydi 🤣
Nurcaa Fatma_7 biter merak etmeyin doktorum şunu söyledi genelde 15 e kadar devam edebilir ama 15 ten uzun sürmesi psikolojinin de etkisidir dedi
Fatma_7 Nurcaa ay bilmiyorum valla ya 9 ay boyunca çeken varmış benim doktorumda iki gebeliği boyunca 9 ay çekmiş
Ebru2403 Bebegimibeklerken1 ben 29 haftalık oldum hiç mide bulandım kusmam vs olmadı çok şükür şimdiye kadar çok rahat geçirdim tabi öyle hafiften mide bulantısı dalgaları oldu ama öyle hergun kusma falan olmadı rahattım yani baya baya Rabbim doğumlarımızı boyle kolay geçirsin inşallah
ssylgmz 33.haftadayız bi iki bulantı dışında hiç kusma falan yaşamadım ben valla 🐥 ama uzun zamandır mide yanması çekiyorum rennie kullanmama rağmen 😒
gizemsbsl Bebegimibeklerken1 ben 30.haftadayım hiç bulantım kusmam olmadı hiçbirşeyden tiksinmediğim için bol bol yedim 15 kilo aldım şimdiden🤭
Haticeyuce31 Bebegimibeklerken1 oğlumda ben ayniydim kuzum 6 aydn sonr karnim çıkmıştı o karnımı görene kadar hamile olduğumu esim dahi inanmıyordu insanin hicmi midesi bulanmaz hicmi xani bisey istemez diye 😊 ama bu gebeligim daha farklı kusmadim ama 12 haftaya kadar bulantı hissim vardi 13 egirdim anca bitti cok şükür
Mommy2b Bebegimibeklerken1 38+2’deyim ilk başlarda tereyağ et kokusu falan tiksindiriyordu ama midem hiç bulanmadı
Kizcek 🙋🏻♀️🙋🏻♀️ Su an 14. haftanin icindeyim. Cok cok az bulantim oldu ki normalde de cok kolay bulanir benim midem, gebelik bulantisi bile olmayabilir yani. Kesinlikle bize bahsedilmis bir lutuf bence, degerini bilmek lazim:)
ogretmenanne16 Bebegimibeklerken1 ben canım.. Her şeyi yiyebildim balığa karşı Bi isteksizlik başladı ama asla hassasiyet diyemem mide bulantım kusmam da olmadı.. Oğlan çocuklarında bulantı olmaz diyenler var ne kadar doğru bilmiyorum ama oğlum olacak Allah nasip ederse..
Hilallllalby Bebegimibeklerken1 7. Haftanın sonuna doğru başlamıştı benim 20. Haftaya kadar devam etti hala ara ara geliyor