Brcrs asyahumam valla ben doğurdum doğurucam inanılmaz güzel hamilelik yaşadım kusma bulantı aşerme yada zorlucak bir şey olmadı tek bacaklarda ağrı oldu magnezyumla çözdük korkulcak bir şey yok 🐣iyi şeyler düşünün şanslı olduğunuzu düşünün
Emire-09 asyahumam bende öyleydim canım 13. Haftada falan biraz midem bulandı ama yok denecek kadar az yani şu an 32. Haftadayım çok şükür bazısı öyle oluyormuş şartlama kendini 😊
tanya25 asyahumam bende dün buna benzer bir post açmıştım :) 8+2yim bulantı falan yok sabah doktora gittik şükürler olsun kalp atışları I duyduk doktorum herkeste belirti olacak diye bişey yok rahat bi hamilelik geçiriyorsun bunun için dua et dedi :)
asyahumam tanya25 aynen canım aslında benim doktorum da öyle demişti herkeste olacak diye bir şey yok diye ama insan işte olmayınca da tuhaflık mi var diyor 😀 olsa dert olmasa dert olmasın diyelim inşallah sağlıklı dogsunlar da 🤗
Ayse2011 asyahumam vallahi güzel gidiyodu böyle rahata alışmıştım ama dünden beri mutsızum bu durumdan karnım gurulduyor açlıktan artık 😃