Cansuu1706 asyahumam insallah benimde ilk ve miyomum var bebekle buyuyen her hamilelikte bı sıkıntı çıkıyor sanirim ya
asyahumam Cansuu1706 inşallah sorun olmaz canım miyom bebek büyüdükçe gider diye okumuştum umarım öyle olur 🙏💕
090714 asyahumam inşallah valla kötü bir haber alacağım diye cok korkuyorum kontrolde rabbim bagışlasın
Gizem_Cengiz20 asyahumam bence şükret mide bulantısı ve kusmadan hiç bişey yiyemiyorum boğazım sürekli tıkalıymış gibi 😊 belirti yaşamıyorsan kötü bi hamilelik geçiriyorsun diye bir şey yok hiç aklına öyle şeyler getirip psikolojini bozma ♥️🙏🏻
asyahumam Gizem_Cengiz20 senin de bir an önce geçer inşallah canım kusmalarin Allah yardımcın olsun 🙏 çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı sıhhatlidir bebeklerimiz 😍
Kedisever3535 asyahumam ben de 9 haftalık hamileyim kasik ağrısı olmuyor mu ya da sağ veya sol tarafta bi hissiyat gibi bisey. Sabah uykudan kalkınca gerinemiyorum sanki kasiklarimin oraya bisey oluyo gibi geliyo
asyahumam Kedisever3535 arada bende de kasik ve bel ağrısı oluyor canım ama çok olursa doktora soyle yine de ,ben de enfeksiyondan dertliyim maalesef fitil kullandım ama pek etki etmedi inşallah geçer bir an önce hepsi 🙏💕
Gizem_Cengiz20 asyahumam aminnn insallah bitanem ♥️ Sağlıklıdır sen hiç canını sıkma. Moralini yüksek tut çok hareketten sakın kendini yeterli su zamanda 😊🙏🏻
Kedisever3535 asyahumam enfeksiyon yok ama demissin ya bisey hissetmiyorum die hani sağ ya da sol tarafta bi hissiyat bisey war gibi geliyo bana.sık sık özellikle gece wc çıkma gece uyuyamama vs oluyor bana
asyahumam Kedisever3535 anladım canım aynen wcye ben de sık cikiyorum onlar oluyor gerçi hiç belirti yok demem yanlış olmuş 😀
Sule00 asyahumam maşallah hep böyle geçer umarım💖 ilk hamileliğim de seninki gibiydi çok rahat geçti ama ikincisi aynı olmadı😒
asyahumam Sule00 Allah yardımcın olsun canım inşallah biter şikayetlerin bir an önce 😍 ilk bebeğinin cinsiyeti neydi acaba 🤗
asyahumam Sule00 hurafe mi bilmem ama erkek bebekler rahat geçiyor diyorlar tabi tesadüf de olabilir Allah bağışlasın 🙏💕 🤗