Eylul2107 31 haftalığız kizlar sag ayagima basinca sag kalcamda cok kötü agri oluyor birsey batiyor sanki sizde oldu mu pazartesi doktora gidecem daha
ipekkkkkkk7 Eylul2107 Bizde 33+6 haftalığız bende de oluyor 2 sebebi var bence 1_surekli sağ ve sola yattigimiz için basen kısmım çok ağrıyor hatta gece bile uyuyamıyorum kaç defa uyanıyorum 2.sebebi ise çatlaklarim oldu ondan beri ağrıyor Yani takip rdiyorum da bence bu iki sebepden meydana geliyor
Nur5580 Eylul2107 bende de oluyordu doktor b12 iğnesi verdi onu vuruldum doktoruna sor canım en iyisini o bilir
malatya4444 Eylul2107 feci bi agri o neler cekiyorm o agridan helede gece yatip lavaboya falan kalkmak isteyince mahvediyo beni basamiym ustune ayaklarmn tutunarak gidiyorm
malatya4444 Eylul2107 maden suyu tüket inan onun faydasini cok gordum ben son haftamdaym ve bir aydir icmeyi biraktm agrilar basladi ne zamandir canim istemiyo yoksa icsem ii olur
Barbi Eylul2107 ya bendede var 7 haftadan beridir 16.haftaya girdim bazen yürüyemeyecek dereceye geliyorum
Eylul2107 malatya4444 esime al dedm bey pazari almis tadi cok kotu ama icecem mecbur yaa öldüm bugun yeminle
Eylul2107 malatya4444 cok teşekkür ederm gecti omu gecirdi masaj yapti eşim diye mi gecti icecem mutlaka hergun bitane keske hamilelgm basindan beri icseymisim
malatya4444 Eylul2107 keske ama cokta gec kalmis deilsin bak sana bi tavsiyede daha bulunacam sicak bacaklarini oda agri yapiyo bide cörek otu yagi var ondn al sür agriyan bölgeye oda hafifletiyo
Eylul2107 malatya4444 aktardan bakayım insallah gecirir tamamen daha oncede agiriyordu bukdar degil kilitlendim resmen, dogumdan snrada devam etmez umarm , yarin bakayim çörek otu yaginada tesekkur ederm cnm🙏