Maviboncuk21 Deletedmom27 sordum Deletedmom27 SGK lı normal doğum:1450₺ sezaryan:2150₺ Ve sgk’sız normal doğum:2300₺ sezaryan : 2850₺ ve eğer doktorun hastanede değilse doğuma doktorun girmesini istiyorsan da 600₺ doktorun için veriyorsun. Yakın zamanda sordum. bu salı randevum var bir daha sorarım.
Deletedmom27 Maviboncuk21 yaaa çok iyi fiyatlar…teşekkür ederim bilgilendirdiğin için cansın can🥰🥰🥰🥰hayırla sağlıkla doğum nasip etsin Allahım size
Pembe-mavi Maviboncuk21 pazartesi günü çamlıca da sordum fiyatları daha düşük söylediler. Geçen senenin güncel fiyatlar daha gelmedi dediler. Bunlar güncel fiyatlar mı acaba?
Pembe-mavi Maviboncuk21 birde bu sezeryan zorunlu sezeryan mı? Benim yazdığım fiyat zorunlu sezeryab ama geçen sene fiyatı dedi çamlıcada ki kız
Maviboncuk21 Deletedmom27 @Pembemavi fiyatlara 50₺ eklenmiş iki kan tahlili daha eklendiği için. Ama Şubat ayında zamlı olacakmış.
hmasahin 1cansu Uygun fiyatlı olan hiçbir hastane almıyor. Sadece Memorial, Acıbadem şubeleri gibi yüksek ücret (yaklaşık 14 binlerden başlıyor doğum ücreti) talep eden hastaneler alıyor. 🙄
Menfis hmasahin fulya acıbadem alıyor, sezeryan olması halinde covid testi yapılıyor, negatif çıkarsa alıyorlar.
hmasahin Menfis Acıbadem ve memorial tüm şubeleri alıyor ama malesef doğum ücretleri benim bütçemi yaklaşık 6-7 kat aşıyor 🤭
Pembe-mavi Deletedmom27 sordum geçen hafta daha yeni fiyatlar gelmedi dediler. Geçen senenin fiyatlarını söylüyorlar.