Minneg hmasahin fiyat henüz bilmiyorum ama kurtköy adatıp hastanesi eşi doğuma alıyor ve 1 kişi de refakatçi kabul ediyor:)
Pembe-mavi hmasahin evet, doktorum da çok iyi muayene ücreti 120 tl o da uygun ve ben 2 senedir bu doktora gidiyorum
Tubasahra hmasahin Adatıp Tuba tarhani tavsiye ederim.Es doğuma giriyor mu ben bilmiyorum.Esim girmek istememişti bide erken dogumdu o yüzden almazlsrdi sanırım sormadılar.
Minneg Fatmaartr muayene ücreti 165 tlydi doğum ücretini öğrenemedim henüz, ama doktorum tuba tarhan ve giden herkes çok memnun tavsiye ederim :)) bebek gibi ilgileniyor Allah razı olsun
hmasahin Minneg Minneg @Fatmaartr Ada Tıp normal doğum 3500, zorunlu sezeryan 3750+epidural istenirse 500 daha, zorunlu da 5200. Anlaşmalı fotoğrafçısı varmış ama eşler alınmıyormuş doğuma.
hmasahin bendeonudiyorum Gerçekten öyle 🤭 Yani 2 bin liralık hastanelerden farkı nedir, acı mı duymuyoruz acaba 😀
bendeonudiyorum Bizim yerimize doğurup kucağimiza verecekler herhalde, ya da alevli meyve falan getiriyor olabilirler
FatmanurSancak hmasahin hayır ya benim ablam 2 sene önce doğum yapti normal dogum ve hemşireler ebeler 3 kere sordu enişteme gel karının yanına seni istiyor diye ama enistem dayanamam ben dedigi icin annemi yanina aldılar ve şefaköyde medipol hastanesi ayrica ablam dogum fiyatı da 800 liraya yaptilar 1000 tl indirim yaptilar cunku calistigi şirket anlasmaliydi o hastaneyle
hmasahin FatmanurSancak Eskiden de alınmıyordu dedi vallahi muhasebedeli yetkili kişi, bilemicem o kısmı 🤦🏽♀️ ama zaten tahminen 3 aya doğum yapıcam, pandemi geçmiş olmaz, o yüzden eski kurallar geri gelmez, mevcut kurallara göre de alınmıyor eş 🙄
DLNSYGN hmasahin ümraniye afiyet hastanesi alıyor diye biliyorum ben oraya muane için gidiyorum eşimi içeri alıyorlar bide doktorumun paylaşımlarına bakıyorum hep eşlerde yanlarında
Elaceylanengin Anadolu yakasında uygun fiyatlı iyi ve ilgili doktoru olan hastane onerebilirmisin özellikle Kartal Pendik civarı olursa daha iyi olur şimdiden teşekkürler 😊
Deletedmom27 Maviboncuk21 çakmak erdemdeyim bende Gülçin hocama gidiyorum yine ikinci gebeliğim..ya doğum fiyatlarını sordun mu bu senenin ben unutuyorum hep gittiğimde sormayı
Deletedmom27 Pembe-mavi erdemin 2021 güncel fiyatlarını biliyo musun tatlım ya bende çakmak erdeme gidiyorum hep unutuyorum sormayı😅
Pembe-mavi Deletedmom27 sordum geçen hafta daha yeni fiyatlar gelmedi dediler. Geçen senenin fiyatlarını söylüyorlar.
Maviboncuk21 Deletedmom27 sordum Deletedmom27 SGK lı normal doğum:1450₺ sezaryan:2150₺ Ve sgk’sız normal doğum:2300₺ sezaryan : 2850₺ ve eğer doktorun hastanede değilse doğuma doktorun girmesini istiyorsan da 600₺ doktorun için veriyorsun. Yakın zamanda sordum. bu salı randevum var bir daha sorarım.