Bsmlh Dilekyasar_21 tabıkı allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın o süreci biliyorum transfer oldumu sizin biz 21 hafta bitiyor bugub renklimiz var🤲
Bsmlh Dilekyasar_21 hadi hayırlı haberler al canım sana naçizane önerim ananas hergün en az 1 dilim kabak çekirdeği havuç suyu ve haşlama tavuk 🥰
Bsmlh Dilekyasar_21 rica ederim benım Dr önerdi bunları hep yaptım haberi aldıgım Güne kadar hep yedim az az
Ftmklbk Serdar4125 raporsuz tabiki yapılabilir. Ama rapor alıp yaptırcam derseniz 2. Asilama kesin olması laızm. Bazı özel durumlar altında rapor için 2. Asilama da gerekli değil. Kadının yaşı, yumurta rezervi vs gibi
Bsmlh Dilekyasar_21 belkıde biz op oldunuz gün soyledi transferde tekrarladı transfer günü 4 saat Yattım orda sonra eve geldim hemen yemeye başladım 15 dk yürüyüş evde sonra dinlen şeklinde geçirdim o günü
Dilekyasar_21 Bsmlh Size transferden önce hangi iğneyi verdi doktorunuz. Benim bugün kontrolüm vardı transfer gününe kadar sonra da kalp atışını duyuna kadar hep bu iğneyi sabah akşam vurulcaksn dedi (prolutex)
Bsmlh Dilekyasar_21 benım op ve transfer arası 3 gün dü aynı iğne verdi artı alttan clinone jel 3 günlük antibiyotik aspirin oksapar prednol hepsi vardı