mbt34 Serdar4125 özelde yaptırabilirsiniz. Başka sıkıntınız yoksa eğer rapor için 2 iğneli aşılama gerekiyor.
Dilekyasar_21 Serdar4125 evet özelde yaptırabilirsn. Bende hiç aşılama yapmadım, 8 gün sonra transferim var kısmetse 🤗
Melmur Serdar4125 ben hiç aşılama ile uğraşmadım onda tutma ihtimali düşük oluyor diye direk tüp bebek tedavisi gördüm ve hamileyim doktorum Beşiktaş da Liv hospital Ulus hastanesinde Bülent baysal tavsiye ederim 😉
Serdar4125 mbt34 özel de yaptırıyorum ama 2aşilamyi olmak istiyorum niye doşa para gittin tüp Bebek yaptırın oda olamsa yapcak birşey yoknozman
Serdar4125 Emel38 ozlede yaptırıyorum canım ama 2ci aşılamayı olmak istiyorum çünkü tutmuyor para ona vercem 12bin verim 💯 75 diyor doktor tüp Bebek de
mbt34 Serdar4125 Özelde yaptıracaksanız ikinci aşılamayla uğraşmayın bence de. İlaca hastaneye vereceğiniz para raporun parasına denk gelir nerdeyse.
Bsmlh Serdar4125 size tek Öner’im doç dr Yasemin Çekmez takıp edin ne demek isteyecegım anlayacaksınız gelip gitmenizde kolay olur
mbt34 Serdar4125 onu bilmiyorum da benim kastettiğim rapor olunca indirim yapılıyor ya bir miktar o indirim aşılamaya denk gelir nerdeyse.