enfla Mumyy ınsaallah dunden berı hıc uyumadım kucuk oglum var. bırde gucum azaldı psıkolojkman ama yapacak bısey yok Allahtan dua edıcez bol bol Rabbım saglkla kucagımıza almayı nasıp etsn evlatla sınav cok zormus
Mumyy enfla sizi çok iyi anlıyorum ben sanki 1 haftada 10 yıl yaşanmıştim ama hiçbir şey net değilken bu kadar üzülmeye gerek yokmuş ben inanıyorum sizinki de ilerlemecek Allah’ın izniyle sağlıkla alacaksınız kucaginiza
Cicek33 enfla okudum canım Rabbim Ya Şafi isminin hürmetine bebeğinize şifa versin 🙏🏻 Sağlıkla vaktinde kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻💐
enfla Mumyy sizinki kc mm di peki birde kac haftalkken ogrendınz doktor bıze bıde çift tarafta var dedi 😢 tek sıgınagım Rabbım ve dualar🤲🏻😢
Merveyzc1661 Okudum canım rabbim şafi ismi ile meleğine şifa versin inşallah kalbini ferah tut Allah büyüktür hiçbirimiz ondan daha iyi bilemeyiz 🧡
Mumyy enfla benim oğlumda doğmadan önce bir şey demediler doğduktan sonra 6. Ayinda rastgele gittiğim bir Dr demişti 12mm idi sanırım ama çok şükür artmadı gelisimi de iyi yürüyor koşuyor herhangi bir eksikliği yok
mrskorkut enfla Allahım tez vakitte şifa versin Canım benim ben de okudum yine okurum Allah korktuklarımızla imtihan etmesin 🤲🏼🥺