Edaagokhann enfla Bende okudum Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inşallah en yakın zamanda iyi haberlerini alırsın Allahın izni ile 🌸🤲
kubr_pak enfla Okudum canım, içini ferah tut, iyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun, inşallah bebeğini sağsalim kucağına alırsın 🙏🏻
Hicran_isik03 enfla okudum RABBİM Şafii ismi hürmetine şifa versin saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşALLAH 🤲🏻
Mumyy enfla Allah şifa versin inşallah korkmayın sıvı artmayabilir benim oğlum 6 aylıkken Dr kafası büyük dedi ultrasonda sıvı fazlalığı çıktı emar çektirdik orada da çıktı çok ağladım çok yiprandim çok zor gerçekten sizi anlıyorum anne karnında belli olnadi mi dediler bir şey dememislerdi hamileyken takip önerdi Dr. Sonra çok iyi bir beyin cerrahija gittik ve bize dediki birçok insanda aslında sıvı fazlalığı var ve bilmiyorlar bile sizinki de onlardan biri. Çok şükür oğlum çok iyi her şeyi normal demem o ki sizinki de artmayabilir dua edin bol bol gönlünüzü ferah tutun
enfla Mumyy ınsaallah dunden berı hıc uyumadım kucuk oglum var. bırde gucum azaldı psıkolojkman ama yapacak bısey yok Allahtan dua edıcez bol bol Rabbım saglkla kucagımıza almayı nasıp etsn evlatla sınav cok zormus