Aysegul1612 MeralOzsen yok benim ikinci 8 yıl sonra bu duyguları tekrar yaşamak istedim Allah nasip etti çok şükür ilk hamileliği de çok sabırsızım merak ediyordum bir an önce doğsun yavrumu kucağıma alım bunda da tam tersi her anı yaşıyorum çünkü biliyorum bitecek ve çok kısa geldi bana 33 hafta nasıl geçti anlamdım
MeralOzsen Aysegul1612 maşaallah canım ne güzel sağlıkla huzurla tadını çıkar ve kavuş ve güle güle büyüt inş
gizemonerr Kızlar yeni doğum yapmış biri olarak size tavsiyem bol bol uyuyun her fırsatta uyuyun 🥰 Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah, sağsalim evlatlarınızı kucağınıza alın 🙏🏻
uykusuzbirben gizemonerr ah keşke mümkün olsada bu saatte bu mesajı yazacağıma güzel güzel rüyalar görüyor olsaydım😀 28+4 oldum ama ilk defa mide yanmasından rahatsız oluyorum Bi iki gündr.umarım doğuma kdr böyle devam etmez 😒
kbrMEVA MeralOzsen oo bekle daha 30 dan sonra hiç uyuyamiyor insan 😀😀 ben 35 hafta oldum hortlak gibi oturuyorum öyle
MeralOzsen kbrMEVA 😂😂😂 yaaaa öyleymiş yaa Allah yardımcımız olsun inş bu gece oturma odasında uyumayı deneyeceğim inş 😁😂 sağlıkla kavuşun inş 😍
Esrack1428 Syma-ma Bende 15 haftalık oldum ama ilk haftalardan beri gece hiç uyuyamıyorum. Sabah ta uyanamiyorum akşama kadar uyuyorum ne kahvaltı yapıyorum ne düzgün bir şey yiyorum ne yapacağım ben🤦♀️😓🥺
MeralOzsen bendeonudiyorum olabilir ya bence benim ki gece gece sıkılıyor galiba takla atarak sabahlıyor 😬😁😂
Buketkucuk MeralOzsen 22+4 haftalığız ve nedense bende geceleri uyuyamıyorum 😏 Deli gibi uykum var ama sağa dönüyorum yok sola dönüyorum yok insan sinir krizi geçirecek duruma geliyor 😂
MeralOzsen Buketkucuk aynen öyle canım ya sinirden ağlayacaktım inan gece 😂 bi sola yatayım şansımı deneyim derken çok şükür uyumuş kalmışım 😁😂😍
Gokilay07 MeralOzsen 36 haftalığım yeni yeni uykusuzluk basladi deli gibi uykum olmasina ragmen uyuyamiyorum malesef hatta esim diyorki sen hiv uyumuyormusun en ufak seyde gozlerin aciliyor diyor
MeralOzsen Gokilay07 😂😂 iyi bari 36. Haftada başlamış ahh bu babalarr 😬 benimkide diyor ki eskiden ben dönerek seni uyutmazdım şimdi de sen beni uyutmuyorsun ve her dönüşünü yataktan kalkıp yatışını hepsini biliyorum çok zormuş şimdi anlıyorum dedi 😂😂 çok şükür dedimm 😁