Tugcekkkkk Dilekyasar_21 heyecan için daha çok erkek. Arkadaşlar. O 10 günlük süre var ya pozitif mi negatif mi beklediğiniz.. İşte o sürede görün siz asıl heyecanı😂ben tüp bebekle hamile kaldım darısı tüm isteyenlere 🙏
Zehra7887 Elifatly yaaaaa hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah 🙏🏻 Bende tüp bebek yaptırdım gebeyim inşallah Pazartesi ilk ultrasyın uyuyamıyorum çok heyecanlı güzel haberleriniİ alalım inşallah
Zehra7887 Dilekyasar_21 inşallah haberlerinizi bekliyorum canım kendinize çok dikkat edin transfer den sonra 🌸🌸🌸🌸🌸🙏🏻
Dilekyasar_21 Zehra7887 inşallah canım muhakkak yazicam, sende kendine çok dikkat inşallah emeklerimizin karşılığını alicaz 😍
Zehra7887 Dilekyasar_21 inşallah çok zor bir süreç gerçekten rabbim herkeze bütün evlat isteyenlere nasip etsin 🥰🥰
Dilekyasar_21 Zehra7887 amin inşallah 🌸 Aynen öyle çok zor bir süreç zaten kullanılan iğneler insanı yıpratıyo😔
Elifatly Dilekyasar_21 aynen proluton kullanıyorum dün çok ağrı yaptı sizde de ağrı yapıyor mu resmen popomun üstüne oturamadım bi süre
Dilekyasar_21 Elifatly ben yaklaşık 36 tane göbekten iğne vuruldum yarın kontrolum var Çarşamba günü de transfer olucam galiba artık bana da kalçadan iğne vericekler 😔
Dilekyasar_21 Elifatly Yarın verirler bana da diye düşünüyorum canım ben bu zamana kadar göbekten vuruldum. Ama çok acıyor göbeğim hala
Elifatly Dilekyasar_21 evet benim göbekten olanları hiç saymıyorum bile çok fazlaydı hatta bir gün içerisinde 5 tane yaptığım da oldu
Dilekyasar_21 Elifatly ahh ahh bende bazen 5 tane vuruluyodum, artık en sonda sinirden ağlamıştım dayanamayıp
Hayalleredogru Canım yoldaşlarım inşallah güzel sonuçlar alırsınız biz 14 haftalık olduk içinizi temiz tuttun kendinizi Allah’a teslim edin 🥰