justwaiting Cansu_79 epilasyonda ikisi birden hallolur işte,ama ablam beyazlatma işlemi yaptırdı iki seansta çok fark etti tabi fiyatı çok ucuz değil ama etkili, birde karbonat+limon uygulanıyor ama hamileyseniz bunların zararı olur tabiki
Cansu_79 justwaiting karbonat limonu yeni yeni uygulamaya başladım ama zararı olmaz diye düşünüyorum beyazlatma işlemide aynen seansı 1000 tl dedi doktor Hamilelere uygulnmıyor
justwaiting Cansu_79 siz öyle düşünüyor olabilirsiniz ama doktora sormadan yapmayın, zaten etki etmez hamilelikte kararma normaldir
_Mother_ Cansu_79 canım ben gebelik öncesi krem kullanıyordum kararma için gebe olunca ne olur ne olmaz bıraktım ama fayda etmişti
_Mother_ Cansu_79 santeplus un beyazlatıcı kremini ben kullanmıyordum ama çevrem de W Lap ın beyazlatıcı kremini alıp kullanan memnun olanlar var araştıra bilirsin
Nurnur16 Bebislerimiz kızlar o yalan lazer işi kanmayın valla bak sadece müşteri çekmek bence düzelmiyor haberiniz olsun belki aranızda düzelen vardır ama istisna bence
Fulya_ Cansu_79 aynı durum bende de var 😢 üstelik nokta nokta sivilce gibi daha koyu renklerde oluştu
Gamzesanlioglu Cansu_79 ben gittim lazere ama memnun kalmadım önce beyazladı gitti tüyler sonra zamanla yine aynı oldu boşuna para verdim
[silindi] Cansu_79 gebelikte daha da kararıyor cok incelemeyin kendinizi dogumdan sonra eski haline dönecek boş yere stres yapmayın