Cansu_79 Utanıyorum söylerken ama genital bölge kararması için bir yöntem biliyor musunuz kızlar ya beni cok rahatsız ediyor bu durum 😟 yaşayan var mı aynı sorunu
nes2009 Cansu_79 lazer epilasyonla geçiyor canım destekleyıcı acıcı krem kullanabılırsın yatmadan önce sürüyorsun , takma kafana şuan elden bişey gelmez doğumdan sonra güzel bir bakıma almak lazım kendimizi :)
cansuece Cansu_79 o kararması çok normal. Bende diyorum allahtan her zaman görmüyorum 🙈doğumdan sonra geçiyor ama benim öyle olmuştu en azından
_Mother_ Cansu_79 canım ben gebelik öncesi krem kullanıyordum kararma için gebe olunca ne olur ne olmaz bıraktım ama fayda etmişti
Bebislerimiz Aynada bakmak istemiyorum cunku anca ayna karşısında görüyorum ama zamanla geciyor diyorlar
Nurnur16 Bebislerimiz kızlar o yalan lazer işi kanmayın valla bak sadece müşteri çekmek bence düzelmiyor haberiniz olsun belki aranızda düzelen vardır ama istisna bence
Bebislerimiz Cansu_79 benim arkadaşımin koltuk alti jiletten karardi lazerde baya açıldı benimde kolumun alti kara olmamasina ragmen lazerde açılmıştı
Gamzesanlioglu Cansu_79 ben gittim lazere ama memnun kalmadım önce beyazladı gitti tüyler sonra zamanla yine aynı oldu boşuna para verdim
justwaiting Cansu_79 kişiye göre değişir, benim 5 seansta tüylerim de bitti, beyazladim da ama beyazlamış daha erken başlar çünkü kökler zayıflamış oluyo
Cansu_79 nes2009 ya öyle de piskolojikmen kendimi kötü hissediyorum zaten takıntılıyım epilasyona 2 yıl gittim ben bir fayda göremedim maslef üstüne onlarda yaktı doktor eşliginde beyazlatma işlemi yapılıyormuş onunda seansı 1000 tl
Bebislerimiz Cansu_79 doğumdan sonra azalir bence hic takma kafana bakma aynayada dogsun libusalik gecsin sonra bakarsin caresine
justwaiting Cansu_79 epilasyonda ikisi birden hallolur işte,ama ablam beyazlatma işlemi yaptırdı iki seansta çok fark etti tabi fiyatı çok ucuz değil ama etkili, birde karbonat+limon uygulanıyor ama hamileyseniz bunların zararı olur tabiki