Nurr89 Asenadgdvrn80 canım ilk oğlum 2400 kızımda 2200 doğmuştu gayet sağlıklılardi çok şükür… Ben minyonum bebislerim de hâliyle öyle oldu galiba .. bu ikinci evliligim babasına çekti biraz daha boylu falan olucak sanırım 😊 çünkü ilk oğlum 46 cmdi
NurSema01 Nurr89 dün kontrolümüz vardı 37+3te 3200 gr 51 cm dedi doktor bundan sonra doğurabilirsin dedi Allah razı olsun diyip çıkmıştım 😂😂 muz yoğurt ve mandalina yiyerek 1 ayda 1200 gr aldı benim oğlan artık onları pek tüketmiyorum
Nurr89 NurSema01 maşallah canım bende aslında bol bol tüketiyorum o dediklerini ama bünye meselesi birazda 59 kiloyla hamile kaldım şuan 61 kiloyum başta verdigim kilolarla.. doğuma kadar 3 olsa yeter dedi bende sağlıklı olsun da sorun değil dedim
NurSema01 Nurr89 bende 90la hamile kaldım herkes bebeğin küçük olacak dedi bu gidişle benim kadar olacak 😂 ultrason kiloları ve boyları değişiyor eltime 3150 gr dediler son kontrolünde 3500 gr doğurdu
Cansu_79 Nurr89 😍 ya ben sürekli meyva tüketiyorum omega kullanıyorum kalsiyum kullanıyorum onların çok faydasını gördüm 🙏 hem kendime hem bebişime
Nurr89 Cansu_79 benimde hep değerler düşük çıktı canım baştan beri ilaç kullanmaktan midem almıyor artık .. sona geldik ama kilosundan çok sağlıklı olması önemli benim için
Nurr89 Asenadgdvrn80 herkesin aynı olmuyor ki canım işte kızım 2200 doğduğunda büyük ihtimalle yoğun bakıma gircek demişlerdi ama hemen yanıma getirmişlerdi bu kadar küçük olmasina rağmen maşallahı var annesi dediler
Nurr89 NurSema01 evet canım dün doktorum da dedi 300 400 gram aşağı da olabilir yukarı da olabilir net değil bu kilolar son haftalarda dedi