Nurr89 Bugün kontrolümüz vardı 2710 gram 48 cm di paşam haftaya tekrar çağırdı .. baş aşağı ama kanala inmemiş dedi erken daha iner dedi … Doğuma 3 kilo olurmus 2 haftada çıkar mı ki 3 kiloya…
askvehuzurum Nurr89 benim 35+5 2.880 gramdı erkenn doğma durumu var doktor 1 hafta daha beklese iyi olur dedi
2melek_annesii Nurr89 3 e de cıkar 3 bucuka da son hafta ne yersen direk bebege gidiyor canım bol bol süt ve muz ye iç
Nurr89 askvehuzurum masallah canım size de neden erken doğabilir bende çok yalancı sancı baskı hissediyorum herhalde beklemez dedim ama daha kanala bile inmemiş
askvehuzurum Nurr89 benim sancılarım çıktı ve aşağı çok inmiş doğum pozisyonunda bugün ciğer geliştirici iğne ve serum verildi ama aynı sancı var hatta altan muaynem bile bugün yapıldı normalde 37 haftada yapacaktı1 hafta daha dursa yeter 😬😬
Nurr89 askvehuzurum kilosu falan güzel canım bir haftada yine ufak tefek alır hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Betyit Benim 36 haftada 3050 olmuştu kilosu şimdi bilmiyorum pazartesi randevum tam 38.haftam oluyor bakalım 🥺
Nurr89 Betyit maşallah size de canım.. benim oğlum 2400 kızım 2200 doğmuştu şimdi oğlumun kilosu iyi gibi geldi bana da önemli olan sağlıkları gerci
guneysmom Nurr89 senimkide çok iyi canıım benim eşimde bende uzunuz ailemde çok uzun iri kuzenlerim filan hep 1.95 ondan genetik bence 😍
Nurr89 guneysmom genetik oluyor canım olsun sağlıklı olmaları herşeyden önemli sonuçta dünyaya gelen büyüyor 😊
Nurr89 2melek_annesii yiyorum canım bı ara mide bulantısı başladı tekrar Allah’tan çabuk atlattım.. yine yiyemicem korkusu sardı.. şimdi süt yoğurt meyve günlük en çok tukettigim şeyler
fitmommy Nurr89 bizim de 37+4 3200 gr doktor bebiş kilo almasın artık doğumda zorlanırız dedi. 🥺☺️ Artık doğsa oğluşum keşke
dermus Nurr89 rahat cikar gecer bile bebege yarayacak besinler yersen. 2 haftada 360 gram almisti diyet yaptigim halde. 30+2 deyim bende. Cok az kalmis sizin. Hayirlisiyla saglikla kucaginiza alin insallah, darisida bizim basimiza 🥰
Nurr89 dermus son haftalarda zaten karnım daha bı büyüdü ben kilo almadım pek bacak popo aynı sadece göbek büyüdü 1 ay önce 2 kiloydu 1 ayda 700 gram almış bebeğim de