Kadze Arkadaşlar üçlü test yaptırdınız mı siz muayeneye gideceğim yaptırıp mı gitsem genelde doktorlar üclü istemiyormuş sorupta mı yaptırsam kararsız kaldım ikili yaptırdım
Epelinkiran Kadze ikilide sorun yok ondan üçlüyü yaptırmana gerek yok ama detaylı ultrasona gir mutlaka dedi doktorum. Bende zaten öyle düşünüyorum çünkü üçlü ve dörtlünün güvenirliği ikiliye göre daha düşükmüş
buse007 Kadze canım benim ikili test temiz çıktı dr yine yalçpalım üçlüyü sadece kan veriyosun dedi yaptırdım çok şükür o da temiz
Kadze sudamlasi ikili temiz cıktı üçlü için tereddütlüyüm ilk cocuk yaptır diyor herkes ama zaten dörtlü yapılcsk cok gerek var mı bilemedim
Kadze Esraumit doktorlarda pek istemiyormuş üçlü ama herkes ilk cocuk yaptır insn yaptırmak istiyor hepsini diyorlar aklım bulandı cok napsam diye
busraaozann Kadze 4lü test yapılan hastanelerde 3lünün yerini 4lü aldı diye biliyorum. doktorumuz testlerle ilgili bilgi çıktısı verdi onda okumuştum.
sarya21 Kadze öyle kendi isteğimizle olmuyor bu testler ben ikiliyi de yaptırmadım şayet ikili test sonucu temiz çıkmaz ise üçlü istiyorlar onda da sorun görürlerse amniosentez yapılıyor allah kimseyi kötü sonuçlarla karşılaştırmasın
Kadze buse007 doktora tekrar sorayım ozmn aklım bulandı iice valla yaptırayım da sonradan keşke demeyeyim ozmn tşk ederm yazdgnz için
nesoo12 Kadze canım en etkilisi dogru sonuc 2 li tarama testli uclu taramayi doktor gerekli gormuyo genellikle yanilma payi varmis bence yaptirma
Kadze nesoo12 valla asırı kararsız kaldım dörtlü zaten yapılcak gerekli mi gereksiz mi 2 dk da bir filir değiştiriyorum randevuda aldm ama belkide gitmem bilemiyorum 2li ztn yapıldı bakalım neye karar verecegımı bile bilemiyorum
Ozlemm Kadze ikili testi yaptirdiysan be problem yoksa yaptirma. Ben ikiliyi yaptirdim. Baska bi hastanede. Dr bana sormadan haftan uygun uclu yapalim dedi. İkili cok iyi cikmisti. Uclu testin sonunda yuksek risk cikti. Ve kafa karisikligi stres insana yetiyor emin ol. Hic aklini bulandirma..
Kadze Ozlemm açıkcası korkum tam olarak bu 2li temiz cıkıyor 3lü riskli çıkıyor zaten cok kafama takıyorum herseyi bir sürü üzülcem diye korkuyorum riskli dedikleri bebekler de hep saglıklı doguo cok sukur anneye babaya stres yaratıyor bakalm doktorla konusacagım gidip
MerveSara 2’li ve AFP Mom yaptırdım, ikisi de temiz çıktı çok şükür . 3’lü ve 4’lüye gerek yok dedi doktorum . Detaylı ultrasonu bekliyoruz şimdi .🤗
sarya21 Kadze işte ben o kafa karışıklığını yaşamamak için yaptırmadım allah başa vermesin zaten bir sorun var desede ben nasıl kıyarım bir cana o nedenle yaptırmak istemedim ki zaten dr da bana aldırmayacaksan illa yaptırman gerekmiyor dedi