ceydaelcik ben bölgeye gittim şans eseri gürcan değil diğeri hemen girişte soldaki oda. Adam beni mahvetti yok çocugun kromozomu fazla gözüküyor, sadece böbreğini gördüm yok çocugun bir tarafı görünmüyor belki yarım dudaktır, suyun çok az en son konuşma gebeliği sonlandırma noktasındaydı tabi ben mahvoldum hemen eşimi aradım dayım orda çalışıyor beni Gürcan beye yönlendirdi sağolsun baktı o sorun görünmüyor sadece suyun az dedi. Aklımda tabi yüzü görünmüyor kaldığı için yüzü var demi dedim var tabi dedi neyse ertesi gün içim rahat etsin diye Ali Kolusarı ya gittim araştırmada prof bu doktor 190 lira giriş biraz pahalı ama onu düşünecek halim yoktu 6 buçukta sıra almaya hastaneye attım kendimi muayene oldum. Baktı böbreği midesi kolu bacağı her şeyini yazdırdı gördü yani bende dedim başka doktor beni çok korkuttu diye yüzünü gördünüz mü diye onada sordum ☹️ kromozomu fazla gözüküyor demişti doktor dedim oda testi yaptırmadıysan ihtimal vardır illaki ama şu kesin diyemem dedi zaten çocuk benim ne olsa ama konuşma uslubu var hamileyim korkuyorum neyse suyun sınırda 3 hafta sonra gel bir sorun görünmüyor dedi sonra eve geldim ama o içimdeki korku geçmedi geçmezde bebeği görene kadar.. Demem o ki kızlar o adama gitmeyin verin 190 lirayı gidin prof olan birine bu durum insanı çok sarsıyor