BAS123 Sezinn bende doğal lavantalı sabun yaptıracağım paketi hoşgeldin … (bebeğin ismi) şeklinde paketlenecek🌸
Ltf3053 Betul-35 evet kapıda ödeme 20 TL şeklinde 40 adet sipariş verdim 100 TL tutdu ürün bekledimden güzel geldi memnunum ben
Betul-35 Ltf3053 ürünün resmini atar mısınız size nasıl geldi merak ettim. Balon magnet heryer de en düşük 3 ya da 3.5 TL. Bu gerçekten çok ucuz
iremby Sezinn ben sabun almıştım kokulu şekilli onlara tül alip koydum bağladım etiketler yapıştırdım
deryamehmet35 Betul-35 bende balon açacak yaptırdım yılbaşında elime ulaştı 30 tane kargoyla 70 TL ye geldi yıl başından sonra 2.25 olmuş ben 2.00 yaptırmıştım Instagram yaren davetiye bakabilirsiniz,
Brcrs Sezinn ben yaptırdım valla😂instadan bakabilirsiniz sayfa bgk_tasarım kapı süsü,hediyelik ve küplerden yaptırdım ilk bebeğimiz herşeyi güzel olsun dedik aileye sadece hediyelikler🐣
Birminiginannesi Sezinn benim mazemem oldugu icin önce r satış yapıyordum şimdi ise kızıma kanat melegi kalıbını dokücem💓
Sumsumm Sezinn sukulent yaptircam bende insallah minicik saksilarin disini susluyorlar bebek desenli falan bi de zaten bebek çikolatasi