Sezinn Bebek hediyeliklerine karar veremedim değişik önerisi olan şuraya yaptıracağım ya da evde yapacağım diyenler önerilerinizi bekliyorum 🌷
Oykuaygun Sezinn magnet düşündüm ama herkesin dolabı magnet dolu. Makrome anahtarlıklar güzel yada magnetli açacak da olabilir. Evde yapabileceklerimi araştırıcam şimdi
Hnd3535 Sezinn bende evde yapıyorm kendim. Gökkuşağı anahtarlıktan yapıyorm. 3renk aldım. Altına açık renk makrome ip aldım. Anahtar başlığı aldım. Silikon tabancasıyla birleştiriyorm. 40liraya mal oldu. İnternetlerde tanesi 7-8 liradan başlıyor. Arkasında baskıcıdan hoşgeldin bebeğim bide ismine anlamlı bir yazı yazdırıp bastıracağım. İlk başta uğraştırıyor ama yapılışı kolay youtube de çeşit çeşit videolar var 😊
Ltf3053 Sedaysr bende yeni sipariş verdim balon magnet açacak eşim acaba başka bişey mi olsa dedi bende değişik kimse yaptırmadı dedim ikna oldu fotoğrafta hoş duruyor baakalim bugun yarin elime ulaşır
Blablabla35 lavindenizim Ben boyutunu davetiye büyüklüğünde sanıyordum resimlerde öyle geldi ama değil daha minyon kartlar ama çok tatlı bugün ulaştı elime ben beğendim.
Sedaysr Ltf3053 Bende öyle değişik bişey olsun istedim herkes mumluk yaptırıyor yada şişe oyüzden farklı bişey olarak açacak tercih ettim yarın kargoya verilcek bakalım nasıl gelcek 😊
Basakgul Sezinn Ben Instagram’da bir sabun hikâyesi var oradan yaptıracağım farklı ürünleri var bakabilirsiniz 🌺
annepanda Sezinn ben keçe sabunlar hazırlacağım rengarenk. Hem kolay hem saglıklı ister kullansınlar ister süs saklasınlar..
Bsmlh Sezinn ben dün araştırırken bileklikler gordum cok hoşuma gitti bakmak istersneiz sayfasını yazayım size
S-B-U-A Sezinn Şans Bilekliği, Çikolata, anahtarlık harika seçenekleri olan bir sayfa var hem yeğenim, hemde arkadaşım İçin hediyelik yaptırmıştım instagram:suslebeni
Ftmklbk Sezinn bende kendim amigurumi kalp anahtarluk yapacagim. Magnetler artik cok tercih edilmiyor sanirim