Gamze23_65 Merhaba ben 6 haftalık hamileyim dün kanamam oldu doktora gittim kese göründü ama bebek görünmedi Doktor 1 hafta sonra gel görünmese kürtaj yapacağım dedi konu hakkında bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz bana
Nlgnbykl Gamze23_65 bende 6. Haftada gittiğimde sadece kese göründü 7. Hafta bebek görülmüştü. Hatta 7. Hafta az miktarda kanamam oldu daha önce düşük yaptığım için yatış verildi bir gün kaldım sonra progestan a başladık şu an 18. Haftayız çok şükür içinizi rahat tutun ve dinlenin. 6. Haftada görülmemesi normal
Rmysssa Gamze23_65 ben de dun gittim 7+4te malesef benim de bebeğimi goremediler sadece boş kese gözüktü. 1 hafta sure verdi doktor.nasil geçicek bu 1 hafta bilmiyorum
Gamze23_65 Nurtrky yaaa inşallah kanama kasık ağrısı olması düşük riskini gösteriyor inşallah öyle değildir
Gamze23_65 Nurtrky malasef sağlık calisaniyim ve çok yoğun çalışıyoruz 10 günlük rapor sonunda tekrar başlamam gerekecek .. Van’da çığ olmuştu ya o ilçede görev yapıyorum merkeze 2 saatlik uzaklik bugün kontrole gidip gelene kadar defalarca kustum kar yağarsa yol kapanacak tabi bir sürü sıkıntı 😔😔
Gamze23_65 Rmysssa Sabır sabır gececek zaman erken geçiyor Allah yardımcımız olsun sizde içinizi ferah tutun
2bebis1anne Gamze23_65 saha erken olabilir hemen kurtaj olmayin 10 haftaya kadar yine bekliyen biliyorum sonrada baslayan belki fec dollenmedir
Gamze23_65 2bebis1anne Bu yorumları okuyunca kesinlikle karar verdim bekleyecegim teşekkür ederim çok sağolun 😊
seyma34 Gamze23_65 bende 7 haftalık gittim kese var bebek yok 1 hafta daha bekleyelim kürtaj dediler cuma günü gidicem inşallah gözükür 😞8,9 10 hastalıkken gidip gören çok insan var
Gamze23_65 seyma34 inşallah inşallah rabbim yardımcıniz olsun🤲 progesteron kullanıyor musunuz doktorunuz ne tavsiye etti
Ulkeriremmm-11 Benimde 6.haftamda görülmedi 7. Haftayı bekleyelim dediler ve benim de düşük riskim vardı içini ferah tut 7.haftamıza girdiğimizde gözüktü zor bir şekilde de olsa ama şuan çok şükür düşük riskimiz de geçti sen kendini stresten uzak tut yeyer
Gamze23_65 Ulkeriremmm-11 Ne güzel rabbim size bağışlasın bebeginizi içime su serptiniz inşallah ben ve benim gibi olan herkes böyle sonuç alır
annepanda Gamze23_65 benim 6. Haftada kesem bile gözükmemisti. 9. Haftada gittim kese kalp atışi bebek gozuktu ama geç dollenmeymis 8. Haftaya cekti. Bence sakın acele etmeyin bekleyin derim. Ama bu sizin kararıniz tabi.
Gamze23_65 annepanda Yaa neden doktorlar 7. Haftaya hemen kürtaj diyorlar ya özel hastanelere insanın güveni azalıyor .. İnşallah benimde sizin gibi olur teşekkür ederim yorumunuz için 😊
annepanda Gamze23_65 bende goruuyorum saşıriyorum. Bu ne acele.. insanin icine ateş koyuveriyoar. Daha 7.haftada hemen kurtaj. Bir onceki gebeligimdede kalp atislari gec duyulmustu. Doktorum sizin yumurtalariniz gec catliyor dedi. Yani bunu ilk kez yasamiyorlardir herhalde… Gerekirse baska doktora gidin. Ama hemen karar vermeyin.
Gamze23_65 seyma34 İyi ne güzel kanamada düşük riskinde veriliyor doğru hadi inşallah güzel haberler alırsınız 😊