melegiminannesi Rasev oy oy teyzesi sizi bol bol öpücüklere boğacak ama bi büyüsün simdi bi susam kadar 😀
Gizemimibekliyorum melegiminannesi Tabii canım doktora gittim. İlk kese görünmedi 10 gün sonra tekrar gittim göründü.
melegiminannesi Gizemimibekliyorum yarın sabah kana gidicem mutlaka artık tak etti sonucunu öğreneyim bende herkeste rahatlasın ayol 😗😀 maşallah kücük.kuzumuza kızmı erkek mi senin 🎈
Asrinbaby melegiminannesi cnm ben 5 gün kala tesadufen ogrendim hatta inanamadım idrar testi de yaptım pozitif çıktı. Bence yanılma payı olmuyor o testlerde.
melegiminannesi Asrinbaby bencede olmuyor ama işte kan da da baktırıp iyice bitirmem gerek bu meseleyi
burcuali38 melegiminannesi bende test yaptığımda adetime 3-4 gün vardı ve net bi şekilde çıkmıştı ikinci çizgi.Bence hamilesin canım hayırlı olsun 😇💞
ToprakVeAnnesi35 melegiminannesi hadi bekliyoruz bebişini🙂 Benim de bugün 1728 çıktı çok şükür sorun yok. Cuma 634 tü
melegiminannesi ToprakVeAnnesi35 valla bi fikrim yok dünden beri pembe akıntı geliyordu bu sabah kan verdim eve geldim wc ye girdim kan geldi hemen kostum geei hastaneye sonucu almaya baktım 5.0 yazıyor baskada bisey yok adet oldum sanırım
ToprakVeAnnesi35 melegiminannesi sanırım evet. Üzülmeyin bu ay da deneyin. Ovulasyon testlerinden kullanabilirsin yumurtlama tarihlerini gösteriyor. O dönemleri kullanabilirseniz sonuç olumlu olur