melegiminannesi CananSErdemirKoska inşallah hepimiz.icin en hayırlısı olur mevlam kucak dolusu cocuklae nasip.etsin bize ♥
BeyazPapatya melegiminannesi Başta öyle oluyor canım elim ayağım titredi benim gerçek mi bu diye kendime soruyodum 😃
melegiminannesi BeyazPapatya bende öyleyim işte hala hamileyim derken kendim bile inanmıyorum söylediğime 😀
BeyazPapatya melegiminannesi Aynen canım 🙂 Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olurlar inşallah hayırlısıya kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim 😘
Snur94 melegiminannesi bende rüyamda hep erkek bebek gördüm eşime benzerdi cinsiyeti öğrenene kadar herkes kız Dedi ben erkek dedim rüyalarım çıktı ☺
Gizemimibekliyorum melegiminannesi Ayyy oğlunu kıskanan kaynana sendromu olabilir bu.😂 Boşver kafana takma. Hamileliğin tadını çıkar. Keşke söylemeseydin. Ben kimseye söylemedim anneme bile. Her kafadan bi ses çıkıyor insanın sinirini bozuyor sonra. En güzeli 3. ay söylemek.😂😂😂
melegiminannesi Gizemimibekliyorum aynen öyle oğlum oğlum geziyor 😀 valla az cok halimden anlamıs iste de ben söyleyince heh dedi 😀
DidemYldrm melegiminannesi benimde adetime 4 gün varken silik çizgi çıkıştı 29+6 haftalık hamileyim gidip kan testi yaptır erken döllenmeden değildir zamanında döllenme olmuş canım sadece yeni yükselmeye başladığı için silik çizgi çıkmış
melegiminannesi DidemYldrm hımm bunu duydugum iyi oldu mantıklıda birazdan eşim gelsin gidicem zaten balım
Izm123 melegiminannesi bende adetten 1 gün önce yaptim benimde silik çıkmıştı canim. Ama bu yetermi değil kan vermen gerek 2 gün sonra kontrol kani vermen tekrar gerekli kan değerin 2 katina çıkması gerek kimyasal gebelikmi boş gebelikmi bu zamanlar sıkıntılı
Gizemimibekliyorum Izm123 Ben hiç kan vermedim iki gebeliğimde de. İdrarda testle öğrendim. 5 haftalık gibiyken doktora gittim. İlkinde kese göründü 5 haftalıkken. Bunda da 6. Haftada göründü. Kan ver değerine bakıcaz da demediler hiç.
DidemYldrm melegiminannesi çift çizgi çıkınca hastaneye gitmiştim kan testi vermiştim 11,46 çıkmıştı doktor hamilesin ama yükselmeyi beklicez kesin sonuç için dedi 2 hafta sonra keseyi gördük zaten
Gizemimibekliyorum melegiminannesi Tabii canım doktora gittim. İlk kese görünmedi 10 gün sonra tekrar gittim göründü.
Rasev melegiminannesi minnoşumuzdan tatli olmasada sozum tatli canim😍evet teyzesiyiz😍sağsalim kucagina al inşaAllah😘
melegiminannesi Rasev oy oy teyzesi sizi bol bol öpücüklere boğacak ama bi büyüsün simdi bi susam kadar 😀
melegiminannesi Melekk22 allah bağışlasın yavrunu sana inşallah zaten kanaatim o yöndede eşimle kaynanamın içide rahat olsun diye yaptırıyorum