sherlock_anne purpleviolet bu şey gibi, ya duştayken deprem olursa yangın çıkarsa diye korkmak gibi 😁 ama suyun gelirse anlarsın merak etme. Bi saf salak oluyorsun o an
sherlock_anne malatya4444 ya üçüncüde olsa insan acemileşiyor demekki. Benim ilk bebeğimde fitille başlatmışlardı doğumu. Nişan gelmedi ilk suyum geldi. Sonra beni hep sedyede yatırdılar. Suyum devamlı aktı ama nişan da sedyeye mi aktı nasık aktı bilmiyorım hiç görmedim
sherlock_anne Lemonade ilk doğumumda ben hiç nişan görmedim aslında ilk suyum geldi sonra beni yatırdıkları yerde nişan aktımı bilmiyorum 🤷🏼♀️ O topakta birliktelikten kaynaklı oldu sanırım ya
Mucizelerim34 sherlock_anne canım ben 2. Doğumumu yapalı 19 gün oldu 2 gebeliğimde de nişanım kanlı falan değildi aynı anlattığın gibiydi nişan erken gelebilio doğumun 2 3 4 haftalar içersinde gerçekleşede bilir ama enfeksionda olabilir dedğin gibi mutlaka git
sherlock_anne Mucizelerim34 ocağın 21 ine alınabiliyo en erken randevu inşallah nişan değildir o zamana kadarda bir aksilik çıkmaz 😞
sherlock_anne Sumsumm inşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getirelim yavrularımızı. Günlerini tamamlamak nasip olsun
Ozlemkisacik sherlock_anne yok canım Nisan değil korumasız ilişki yasamışsınya o döl geri toparlanarak akmış iç çamaşırına
sherlock_anne Ozlemkisacik ya bende aynı böyle düşündüm ama emin olamadım. İlk hamileliğimde hiç birliktelik yaşamadık. Bu hamileliğimdedr ilk korumasız birliktelikten sonra bu oldu. İkimcide olsa tecrübesizim bu konuda , inşallah sadece ondan kaynaklıdır ya 😊
sherlock_anne Zeynoveannesi inşallah değildir bende hep kırmızı kahverengi veya içi damarlı gibi olan beyaz mukus diye duyup okumuştum. Randevu aldım ama çok sonraya verdiler
Neslihan4 sherlock_anne hamileliğin sonlarına doğru beyaz renkte akıntı fazla olur enfeksiyon önleme açısından nişan sadece kırmızı yada pembe şeklinde gelir diye biliyorum
sherlock_anne FFasulyemmm su gelmesi çok başka ya insan nasıl afallıyor şaşıp kalıyor 🥰 ilk doğumumda bi 15-20 dakika kendime gelememiştim
Nduru sherlock_anne ilk gebeligimde ayni senin dedigin gibi bi akinti geldi. Bende nisan diye sevindim. 9 ay 10 gunluk suni sanciyla gelmedi kizim sezaryen oldum🤭 sonra da nisan degilmis demek ki dedim. Neymis merak ettim burda okurum belki 😂
sherlock_anne Nduru ya inşallah nişan değildir ben şuan sevinemem daha 34. Haftadayız ya, birde 18 aylık kızım var ☺️
Merakliana sherlock_anne aaa bu şey dgl mi ben 🙈 34 haftalıgım ve 16 aylık oğlum var. Nişan kanlı olur diyor doktorlar ama korunmasz ilişkide de dedgnz olay bir gün snra benm başıma geliyo o olablr. Nişan çok önemli dgl sıkmayn canınızı 🥰