malatya4444 sherlock_anne benm bu ücüncü olmasina ragmen bilmiyrm😊 ilkinde yasamadm ikincidede kirmızı sümuksü seklinde gelmisti nişanım
Lepiska21 sherlock_anne Ayy yorumunu görünce kendimi gördüm resmen 😂😂35 haftalığım benden de aynı şekilde yoğun bazen sarı bazen beyaz cevizden daha büyük akıntı geliyor netten baktım midem kalktı gördüklerime ben kanlı olduğunu düşünüyorum nişanın ama doktoruna sorucam haftaya
sherlock_anne tashilal59 günlerini doldurur inşallah sıpalar 🥰 benim yakışıklıda makat pozisyondaydı. Tekrar baş gelişe döndü bakalım. Makat pozisyondayken ben hiç ayağa kalkamıyordum
molsalkim Açılmaniz olmuş olabilir bende çatı muanesinden sonra tarif ettiğiniz akıntıdan baya olmuştu ve 4 cm açıklıkla doğuma gittim
purpleviolet Birisi duşta suyum gelirse anlar mıyım diye yazmıştı hiç aklıma böyle bişey düşünmek gelmemişti şimdi her duşa girdiğimde aklıma geliyor içimden diyorum ki yok daha neler 😂 şimdide nişanı anlamazsam diye düşüncem eyvah eyvah 🤦🏻♀️😂
sherlock_anne purpleviolet bu şey gibi, ya duştayken deprem olursa yangın çıkarsa diye korkmak gibi 😁 ama suyun gelirse anlarsın merak etme. Bi saf salak oluyorsun o an
MihricanA sherlock_anne 36. Haftada geldi benim 39. Haftadayım hala doğum başlamadı belki de nisan degildir diye düşünmeye basladim
sherlock_anne malatya4444 ya üçüncüde olsa insan acemileşiyor demekki. Benim ilk bebeğimde fitille başlatmışlardı doğumu. Nişan gelmedi ilk suyum geldi. Sonra beni hep sedyede yatırdılar. Suyum devamlı aktı ama nişan da sedyeye mi aktı nasık aktı bilmiyorım hiç görmedim
Papatyam_anneyim sherlock_anne nişan evet yumurta akı kıvamında oluyor ama benim kinin içinde kanlı damar da vardı ama bazı nişanlar kansızda olabiliyormuş
Lemonade sherlock_anne nişan gelmesi doğum başlangıcı anlamına gelmiyor zaten hatta nişan gelmeden de doğum olabiliyor falan her şey olabilir o gelen topak sıkma canını ☺️
sherlock_anne Lemonade ilk doğumumda ben hiç nişan görmedim aslında ilk suyum geldi sonra beni yatırdıkları yerde nişan aktımı bilmiyorum 🤷🏼♀️ O topakta birliktelikten kaynaklı oldu sanırım ya
Btm571 sherlock_anne canım bende 37 iken doktorum çatı muayenesi yaptı ondan sonra cok fazla akıntım gelmeye başladı bende düşündüm acaba akintimi yoksa nisnami diye çünkü genelde Nisan kanlı olur diye düşündüm ama benimkisi açık renkli sümüksü tarzı geliyor bende çıkaramadım çatı muayenesi den dolayı dir ddiye düşündüm
Sumsumm sherlock_anne evet her seferinde farkli seyler olabilir sonucta 🙈 hayirlisi ile kucagina al canim bende 27. Haftaya girdim bugun
sherlock_anne Sumsumm inşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getirelim yavrularımızı. Günlerini tamamlamak nasip olsun
Zeynoveannesi sherlock_anne canım benim ilk gebeliğimde 38+5te nişanım geldi böyle pembe gibi kahverengi gibi zarımsı bişeydi. Doktorumu arayıp nişanım geldi demiştim iki gün sonra da normal doğum yaptım Senden gelen şeyin nişan olduğunu düşünmüyorum ama takipte ol sancıların başlarsa doktoruna haber ver ama akıntıdır o muhtemelen çünkü böyle kan gibi de değil kahverengimsi pembesi bişeydi benimki.
sherlock_anne Zeynoveannesi inşallah değildir bende hep kırmızı kahverengi veya içi damarlı gibi olan beyaz mukus diye duyup okumuştum. Randevu aldım ama çok sonraya verdiler
prensssannesiii iremgulerr 40 haftalık . Hemen sezeryana almışlar daha önceki doğumları sezeryan olduğu için
iremgulerr sherlock_anne aay yok beni cok yordu benim 7 aylık ölü doğumum var bundan önce suni sancı ile doğurdum hiç bisey anlamadim yani şuan ne yaşasam anlatmıyorum ondan 🤭 Bende bir an önce gelsin de kucağımıza istiyorum ama erkende gelmesin tabi😂😂😂
FFasulyemmm sherlock_anne evet ilk defa gördüğün Bi şey ben gelince heyecanlanmıştım ama doğum 2 hafta sonra oldu :) suyum geldi ay o da çok heyecanlıydı
sherlock_anne FFasulyemmm su gelmesi çok başka ya insan nasıl afallıyor şaşıp kalıyor 🥰 ilk doğumumda bi 15-20 dakika kendime gelememiştim