Tatliskoo bana da uzun sürerse akupunktur önereyim sana demişti ama gerek kalmamıştı. bence vücutta değişen kan hacminden kaynaklanıyor. sonuçta bambaşka bir süreç yaşıyoruz ve vücudun böyle tepkiler vermesi çok doğal. benim doğuma 2 hafta kala baş ağrım ve kabızlığım geri dönmüştü ilk hamileliğimde hatta. yani süreç ilerledikçe sanki başa sarıyormuşum gibi olmuştu. dediğim gibi vücudun doğal tepkileri bunlar. bende herhangi bir tansiyon problemi olmadığı için bu nedene bağlıyorum. sizin de böyle ise tamamen hamilelikten ve geçici bir durum. ilk baş ağrılarım başladığında ve antalya sıcağına denk geldiğimde, feleğim şaşmıştı. kafamı nereye koysam ağrıyor, yerimde duramıyordum. çareler arıyordum. kahveyi keşfedince peşini bırakmadım.. sanki vücut kafeinsiz kalmış da kahve imdadıma yetişmişti.. bu hamileliğimde baş ağrıları başlar başlamaz kahve olayına hemen el attım ve şükür yine yardımıma o koştu 😂 inşallah işe yarar sizde de. ama nörolog olayını da deneyin tabi, belki altında yatan başka bir sebep olabilir, bilemeyiz ☺️