Fidans03 Ecda bugun gittim hem özele hem devlete 7+6 çıktı kalbini dinledik özelde eşimde vardı ama devlette almadılar normalde özele gidiyorum devlete test için gittim bu arada
MerveKaya38 Ecda aynen bende canım istagram hesabın varsa takipleselim belki bir gün karşılaşırız 🤗❤️🙋🏻♀️ mervealii38 hesabım
haziranin25i Ecda çoğu hastane muayene zamanında ne yazık ki babayı içeriye almıyor. Ama benim gittiğim hastane eşimi her muayene kabul etti. İyi ki de kabul etti kızımın her görüntüsünü videoladik 😍🤗
Svmm0707 Seymamuge alıyor canım ben her gittiğimde içeri girdi eşimde annem bile geldi yanımda özel hastane alıyor yani
Gizmolata MerveKaya38 bende özele gidiyorum almıyor eşleri içeri. Bence doktorlarda kendilerince haklı 🤷🏻♀️
Hailme_1999 MerveKaya38 Tuncelideki devlette hangi doktara gidiyosun cnm. Brnde gidiyorum da o yüzden sordum :)
MerveKaya38 Hailme_1999 Önceden Erdinç beye gdyordum o gitmiş yeni gelen Doktora gttim Fatih diye oda dolu olunca erkana alıyorum asıl Doktorum Elazga Özel klinik Dr Fetih Hanay diye canm elazga gdemeyince mecbur buraya kontrole gdyorum .