Cupkek Benim reglime yakın akıntılarım çok olurdu 4gün kaldı reglime. Ama hamilelik belirtiside akıntı olmazmı? Bende kuruluk başladı buda hamilelik belirtisi olabilirmi??
Pelinbyrktrlr Cupkek benim hiçbir belirtim yoktu, hep belirti bekledim göğüs hassasiyeti beyaz süt gibi akıntı vs vs ama hiçbiri olmadı hala da yok😬 adetimden 3 gün önce erken gebelik testiyle öğrenmiştim
gel_artik_bebegim Cupkek benim de 3 gün sanki birşey akiyormus gibi geliyor tuvalete gidip peçeteyle bakıyorum akıntı falan yok ben de anlamadım
Mrveeski Cupkek herkeste farklı olur kuzum hamilelik belirtisi bende hamilelikte sadece akıntı olmuştu mesela. Akıntıdan dedim ben hamileyim diye hatta test bile negatif çıkmıştı ama ben hamileyim diyordum
Berfin2121 Cupkek normal döngülerin dişinda anarmal şeyler oldugunu yanı vucudunun deyişik şeyler göstermesi zaten hamilelik belirtisi misal bende şişkinlik ve adete yakın kasık agrısı bide dudak çatlaması dün test yaptım silik çıktı normal bat bugundü
Pelinbyrktrlr Cupkek valla benim hala belirtim yok sadece geceleri göğüs hassasiyeti var ve iştahsızlık. 8.haftaya girdim. Gerçekten değişiyor kişiye göre. Bi de ben ilk ovulasyon testi yapmıştım orda çift çizgi koyu çkınca gebelik testi aldım😁
Gizemnaz_ Cupkek kuzm varsa test yap bu ay olmadiysa 2. Ay 3.ay daha etkili zaten uzulme once adetini duzenliyor bende 2 ay adetimi duzenledi 3.ay gebelik oldu
Cupkek Gizemnaz_ yapmadım canım dışardayım çok korktum bu sefer ya elim hiç gitmedi inan öyle bıraktım 😭