Ates21 Rüyamda geçen gün beyaz tenli siyah gözlü bi erkek bebek gördüm cinsiyetimizi öğrenmeye bı kaç hafta var daha rüyasında bebeğini gören doğru çıkan var mı
Akgl06 Ates21 rüyam da hep bi kız çocuğuna alışveriş yaptığımı görüyordum ama kucağıma aldığım bebek erkek bebekti cinsiyetimiz kız
SerifeG94 Ates21 Bende hamile olduğumu öğrendiğim ilk zamanlar rüyamda kundak içinde bebek görmüştüm ama yüzünü görmemiştim sadece oğlum diye seviyordum 🥰 doğru çıktı oğlumuz oluyor
Ates21 istanbul3434 bende emzirdigimi gördüm canm hayırlısı olsun rabbim kucağımiza almayı nasip etsin🙂
Mommyyyy istanbul3434 emzirince bence gercekten öyle oluyor hani ben daha önce kız da gördüm ama erkeği emzirdim bebeğim erkekmis emzirdigini görenler genelde doğru çıkiyor sanki
alimerve istanbul3434 bende iki gün önce sol göğsümde erkek bebek emzirdim ve sütümü de gördüm nasip 🥰
civcivimm_ Ben de görmüştüm beyaz tenli sarışın bir erkek ve cinsiyeti de erkek suan 🤗 yengemde hamile onunkini de rüyamda gördüm onunkinde erkek çıktı
Mom9 Evett cinsiyet öğrenmeden önce bende çok güzel bir erkek bebek görmüştüm rüyamda ve sonuç erkek 🥰
Okyanusymn Bende rüyasında görenlerdenim eşimle bi bebegin basını sevıyoduk erkek. Bi hafta sonra erkek oldugunu ögrendık 😍
Yenibirannee Ya bende erkek bebek ve erkek ismi gordum daha 6+5 haftalik hamileyim ruyamda 2 kere erkek bebek gördüm emziriyodum aklim hep onda diye mi acaba 😂
Srnysl Ates21 ben hamilelik planlarken rüyamda hep kız bebek doğurup emziriyor dum hamileyken de cinsiyeti ni söylediler oğlun olacak şu ismi koy dediler sonuç oğlum olacak ve rüyamda gördüğüm ismi koycam İnsaAllah 🤲🥰
Ates21 Srnysl inşallah canım bende emzirirken gördüm rüyamda emir diye sesleniyorduk ama erkek olursa başka bi isim düşünüyorduk daha cinsiyet için erken bizim ama hayırlısı bakalım 🙂
Ruyasusam Ates21 2 kez erkek bebek gördüm ama hamile olduğumu ilk öğrendiğimden beri kız gibi hissediyorum.. cinsiyeti hic farketmez canım bebeğim sağlıklı olsun ömrü boyunca 😍
Merve8494 Ates21 bende rüyamda hep bembeyaz tenli renkli gözlü çok tatlı erkek bebek görüyordum bi keresinde de emziriyordum şuan oğluma hamileyim cinsiyetini öğrenmeden görmüştüm bunu
Ates21 Merve8494 canım bende rüyamda emzirdigimi gördüm sol göğsümden emiyordu daha erken cinsiyet için hayırlısı bakalım 🙂
Melihakrds Ates21 ben hep kız istiyordm etrafımdakiler de kız tahmini yaptı hep rüyamda oğlum olacağını gördüm sonra dedim ki rüyaların tersi çıkar derler ama doğru çıktı erkek bebek bekliyorm tipini de gördüm ama 32. Haftada 4d gördüm rüyamdaki ile alakası yok bakalım doğunca nasıl olur
Pemberuyam_ Ates21 evet ben randevuya gitmeden bir gün önce rüyamda doktorum, melek gibi çok güzel bir kızın olacak demişti çok mutlu olmuştum,ertesi gün gittiğimde de kızım olacağını öğrendim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah